Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăria Blaj renovează dispensarul medical de pe strada Mitropolit Andrei Şaguna. Investiţia este de peste 400.000 de lei şi lucrările durează trei luni

Publicat

cabinete 1 Primăria Municipiului Blaj derulează o investiţie de peste 400.000 de lei pentru reabilitarea completă a cabinetelor medicale situate pe strada Mitropolit Andrei Șaguna. Durata de execuție va fi de 3 luni, timp în care se va realiza reabilitarea completă a clădirii precum și modernizarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de canalizare.

Clădirea în suprafață de 160 de mp este sediu pentru trei cabinete individuale care deservesc aproximativ 6000 de pacienți din Blaj și din împrejurimi.

Primăria Municipiului Blaj realizează această investiție doar în acest moment pentru că începând cu anul 2008 nu a mai existat cadru legal pentru efectuarea lucrărilor la imobilul în cauză, transmite administraţia locală.

Acesta s-a aflat sub incidenta Legii 68/2008 privind concesionarea sau vânzarea cabinetelor medicale. Anul trecut, cei trei medici și-au exprimat opțiunea conform acestei legi și au refuzat achiziționarea spațiului, alegând concesionarea până în anul 2019, potrivit aceleiaşi surse.

În aceste condiții Primăria Municipiului Blaj a luat act de deficiențele și disfuncțiile clădirii, a demarat lucrările de modernizare, urmând să iși recupereze investiția din valoarea concesiunii.

Valoarea investiției este de 426.685 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax