Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Ciugud modernizează infrastructura din Zona de Dezvoltare Economică Drâmbar. Sprijin pentru investitori

Publicat

Primăria comunei Ciugud a demarat lucrările de asfaltare pe două străzi aflate în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, după ce anterior au fost introduse utilitățile. Reprezentanții instituției au explicat, într-un mesaj pe o rețea de socializare, că în lunile aprilie – mai se vor executa lucrări de asfaltare și va fi creat accesul în curtea fiecărei companii.

De asemenea, traficul rutier va fi închis temporar, în perioada 23 aprilie – 30 aprilie, pe anumite tronsoane din cele două străzi. 

„Primăria Comunei Ciugud anunță agenții economici din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar demararea lucrărilor de asfaltare pe strada Energiei și parțial pe strada Europei. În zonă au fost realizate anterior ample lucrări pentru introducerea utilităților, iar în lunile aprilie – mai se vor desfășura lucrări de asfaltare și creare a accesului în curtea fiecărei companii.

Pentru derularea acestor lucrări suntem nevoiți să închidem temporar, în perioada 23 aprilie și 30 aprilie 2019, anumite tronsoane din cele două străzi”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Fiecare palmă de asfalt îmi stârnește și acum aceeași emoție pe care o simțeam în urmă cu peste 15 ani când reușeam, alături de oamenii din Ciugud, să asfaltăm primele străzi din comună.

O spun mereu cu riscul de a enerva: asfaltul, apa, canalizarea trebuie să fie normalitate pentru orice comunitate rurală. Ne bucurăm că în curând asfaltul va fi normalitate și pe străzile din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar.

Investitorii care au avut curajul să accepte provocarea noastră și să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud” merită respectul și recunoștința administrației locale.

Agenții economici din această zonă asigură 75% din veniturile proprii ale comunei Ciugud. Fără ei Ciugudul nu era astăzi o comună europeană unde străzile asfaltate, rețele de apă, canalizarea, iluminatul public sunt normalitate.

Sper ca disconfortul creat în această perioadă de lucrările din Zona de Dezvoltare Economică să fie cât mai redus și vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris primarul Gheorghe Damian, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax