Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Ciugud modernizează infrastructura din Zona de Dezvoltare Economică Drâmbar. Sprijin pentru investitori

Publicat


Primăria comunei Ciugud a demarat lucrările de asfaltare pe două străzi aflate în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, după ce anterior au fost introduse utilitățile. Reprezentanții instituției au explicat, într-un mesaj pe o rețea de socializare, că în lunile aprilie – mai se vor executa lucrări de asfaltare și va fi creat accesul în curtea fiecărei companii.

De asemenea, traficul rutier va fi închis temporar, în perioada 23 aprilie – 30 aprilie, pe anumite tronsoane din cele două străzi. 

„Primăria Comunei Ciugud anunță agenții economici din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar demararea lucrărilor de asfaltare pe strada Energiei și parțial pe strada Europei. În zonă au fost realizate anterior ample lucrări pentru introducerea utilităților, iar în lunile aprilie – mai se vor desfășura lucrări de asfaltare și creare a accesului în curtea fiecărei companii.

Pentru derularea acestor lucrări suntem nevoiți să închidem temporar, în perioada 23 aprilie și 30 aprilie 2019, anumite tronsoane din cele două străzi”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Fiecare palmă de asfalt îmi stârnește și acum aceeași emoție pe care o simțeam în urmă cu peste 15 ani când reușeam, alături de oamenii din Ciugud, să asfaltăm primele străzi din comună.

O spun mereu cu riscul de a enerva: asfaltul, apa, canalizarea trebuie să fie normalitate pentru orice comunitate rurală. Ne bucurăm că în curând asfaltul va fi normalitate și pe străzile din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar.

Investitorii care au avut curajul să accepte provocarea noastră și să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud” merită respectul și recunoștința administrației locale.

Agenții economici din această zonă asigură 75% din veniturile proprii ale comunei Ciugud. Fără ei Ciugudul nu era astăzi o comună europeană unde străzile asfaltate, rețele de apă, canalizarea, iluminatul public sunt normalitate.

Sper ca disconfortul creat în această perioadă de lucrările din Zona de Dezvoltare Economică să fie cât mai redus și vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris primarul Gheorghe Damian, pe Facebook.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua. LUNI, proba la alegere în funcție de profil și specializare. MODELE de SUBIECTE

Publicat

examen

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 continuă luni, 26 august, cu proba scrisă la alegere în funcție de profil și specializare. La această ultimă probă scrisă sunt așteptați să participe 397 de candidați din județul Alba. Primele rezultate vor fi cunoscute marți, 3 septembrie. La această probă, absolvenții de liceu au avut de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Alba24 și Bianca Iuga, în căutarea modelelor. Povestea Corinei Nechita din Alba Iulia: multinaționale, călătorii și familie

Publicat

România dă semne că se schimbă și că poate merge spre normalitate, iar modelele noastre sunt de cele  mai multe ori lângă noi. Împreună cu Bianca Iuga, Alba24 a plecat în căutare de modele, de români care îi inspiră și pe cei din jurul lor, de oameni care au ceva de spus, deși nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în săptămâna 26 august – 1 septembrie. Scăpăm de caniculă, dar vin furtuni. Temperaturi în scădere

Publicat

soare furtuna fulger

În continuare vremea va fi caldă, însă temperaturile mai scad cu câteva grade Celsius. În prima parte a săptămânii, meteorologii anunță câteva ploi și furtuni, însă tot va fi cald, cu maxime ce vor trece ușor de 30 de grade Celsius. Apoi, spre sfârșitul săptămânii temperaturile mai scad puțin, treptat, așa încât prima zi a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO-Se întâmplă în România: Peste 40 de persoane transportate ca sardelele-n conservă, într-o dubiță

Publicat

duba3

Peste 40 de oameni au fost descoperiți într-o dubiță, în urma unui control de rutină făcut de polițiștii de la Ciculație, în localitatea Sfântu Gheorghe, județul Covasna.  După ce șoferul a parcat mașina ”trasă pe dreapta” de oamenii legii, ușile de la automobil s-au deschis și a durat aproape un minut și jumătate până când […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate