Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Ciugud modernizează infrastructura din Zona de Dezvoltare Economică Drâmbar. Sprijin pentru investitori

Publicat

Primăria comunei Ciugud a demarat lucrările de asfaltare pe două străzi aflate în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, după ce anterior au fost introduse utilitățile. Reprezentanții instituției au explicat, într-un mesaj pe o rețea de socializare, că în lunile aprilie – mai se vor executa lucrări de asfaltare și va fi creat accesul în curtea fiecărei companii.

De asemenea, traficul rutier va fi închis temporar, în perioada 23 aprilie – 30 aprilie, pe anumite tronsoane din cele două străzi. 

„Primăria Comunei Ciugud anunță agenții economici din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar demararea lucrărilor de asfaltare pe strada Energiei și parțial pe strada Europei. În zonă au fost realizate anterior ample lucrări pentru introducerea utilităților, iar în lunile aprilie – mai se vor desfășura lucrări de asfaltare și creare a accesului în curtea fiecărei companii.

Pentru derularea acestor lucrări suntem nevoiți să închidem temporar, în perioada 23 aprilie și 30 aprilie 2019, anumite tronsoane din cele două străzi”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Fiecare palmă de asfalt îmi stârnește și acum aceeași emoție pe care o simțeam în urmă cu peste 15 ani când reușeam, alături de oamenii din Ciugud, să asfaltăm primele străzi din comună.

O spun mereu cu riscul de a enerva: asfaltul, apa, canalizarea trebuie să fie normalitate pentru orice comunitate rurală. Ne bucurăm că în curând asfaltul va fi normalitate și pe străzile din Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar.

Investitorii care au avut curajul să accepte provocarea noastră și să își dezvolte afaceri „Made in Ciugud” merită respectul și recunoștința administrației locale.

Agenții economici din această zonă asigură 75% din veniturile proprii ale comunei Ciugud. Fără ei Ciugudul nu era astăzi o comună europeană unde străzile asfaltate, rețele de apă, canalizarea, iluminatul public sunt normalitate.

Sper ca disconfortul creat în această perioadă de lucrările din Zona de Dezvoltare Economică să fie cât mai redus și vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris primarul Gheorghe Damian, pe Facebook.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Daniel Zdrânc: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

Publicat

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei, a transmis vicepreședintele PSD Alba, Daniel Zdrânc. „Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

APIA Alba: Până în 31 mai, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată, fără penalităţi

Publicat

apia alba iulia

În perioada 16 – 31 mai inclusiv, la sediile Centrelor județene/locale APIA, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată depuse în cadrul Campaniei 2019, fără penalităţi, transmite APIA Alba. În conformitate cu art. 1 din Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 69/2019, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are obligația […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: 10 motive pentru care să votezi PNL și să votezi DA la referendumul împotriva corupției

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Ca deputat PNL de Alba, îi îndemn pe cei care cred în mine să iasă la vot în 26 mai, să pună ștampila pe candidații PNL și să voteze cu DA pe cele două buletine la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis împotriva corupției. Am să prezint 10 motive pentru care cred că susținerea PNL […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci (PNL): De ce oare se chinuie PSD să trimită europarlamentari la Bruxelles?

Publicat

racuci

Claudiu Răcuci (PNL) – De ce oare se chinuie PSD să trimită europarlamentari la Bruxelles, atâta vreme cât ei sunt cei mai mari duşmani ai Uniunii Europene? Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci consideră că PSD şi ALDE au devenit cele mai nefrecventabile partide din Uniunea Europeană, deoarece, prin acţiunile şi declaraţiile lor, au demonstrat […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate