Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăria Sebeș a cumpărat aspiratoare urbane de 12.300 de euro. Nistor promite ”un oraș verde și curat”

Publicat

Primăria Sebeş a achiziţionat recent două aspiratoare urbane, cu ajutorul cărora sunt asigurate serviciile de curăţenie pe spaţiul public. Prețul aspiratoarelor este de 56.700 lei ( aproximativ 12.300 euro) cu tva și s-a realizat prin achiziție directă pe SEAP de la o firmă de profil din București.

Fiecare dintre cele două aspiratoare achiziționate este autopropulsat, cu transmisie electrica. Motorul electric de 48 V, 1 500 W, pe lângă aspirare, se poate deplasa înainte si înapoi, iar frâna este electro-magnetica. Utilajul are o autonomie foarte mare, de la 8 pâna la 14-16 ore de functionare continuă, ceea ce înseamă că mai toată ziua o să îi vedeți pe angajații firmei de salubrizare pe străzile orașului.

Aparatele sunt ușor de identificat pe străzi: caroseria aspiratoarelor este din poliester alb. S-a terminat și cu chiulul, pentru că fiecare aspirator este dotat cu indicator pentru orele de funcționare si pentru nivelul de încărcare al bateriilor.

Caroseria aspiratorului este protejata de benzi pentru protectia împotriva ciocnirilor iar frâna este automata.

Pot lucra și noaptea pentru că nu fac zgomot, fiind prevăzute cu dublă insonorizare pentru o presiune acustica de lucru aproape zero, conform stardardului european în vigoare, EN ISO 3744. Sunt dotate cu girofar iar pubela de colectare are capacitatea de 240 L. Garantia oferita este de 1 an de la data livrarii ceea ce înseamă că cel puțin 12 luni orașul va trebui să fie ”lună și bec”.

“Prin intermediul Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, am achiziționat doua aspiratoare urbane pentru curățenia aleilor și a zonelor pietonale. Sebeșul devine, pas cu pas, orașul verde și curat pe care ni-l dorim. Având în vedere personalul limitat de care dispunem pentru a realiza serviciile de curățenie, aceste investiții ne ajută mult și, cu siguranță, se vor dovedi eficiente în utilizare”, a transmis primarul Dorin Nistor, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SOS

    miercuri, 17.01.2018 at 10:58

    curat ,murdar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax