Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Primăria Sebeș a început plantarea a peste 32.000 de arbori, în această primăvară. Campania durează până în 10 mai

Publicat

Campania ”Un copac pentru fiecare locuitor al municipiului Sebeș”, în plină desfășurare. Primarul Dorin Nistor anunță că vineri au fost plantați primii 450 de arbori.

Obiectivul final al proiectului este acela de a fi plantați un număr de 32.610 arbori, pe terenuri aflate în proprietatea municipiului Sebeș, în zonele Rebeș, Râpa Roșie, Viile Sașilor, Moldița, Petrești – Alunei.

”Pe parcursul zilei de vineri am plantat primii 450 de puieți, în zona Rebeș, pe terenul fostului depozit de deșeuri din Drumul Dăii.

Dintre aceștia, 150 sunt arbori ornamentali din speciile molid, brad și tuia, iar 300 puieți forestieri din speciile pin silvestru, pin negru, cătină” a transmis primarul Dorin Nistor.

Până în prezent, Primăria Municipiului Sebeș a reușit să obțină o sponsorizare în valoare de 200.000 lei, din care au fost contractați 23.359 de arbori.

Campania de plantare începută vineri se va încheia în data de 10 mai 2021.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    sâmbătă, 10.04.2021 at 20:05

    meanwhile… zeci de camioane trec prin Sebeș în fiecare zi, de ani de zile, cărând trunchiurile a mii de arbori maturi… 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax