Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Primăria Sebeș, despre problemele semnalate la căminul cultural din Răhău: Au fost remediate de executantul lucrărilor

Publicat

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la lucrările de reparații din interiorul căminului cultural situat pe raza localității Răhău din municipiul Sebeș, reprezentanții administrației locale au transmis că aceste lucrări s-au derulat în intervalul aprilie – decembrie 2018. Procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor s-a încheiat la data de 18 decembrie 2018 cu numărul de înregistrare 5637. Lucrările au fost contractate cu o perioadă de garanție de 24 de luni.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă, cu ploi abundente și inundații înregistrate pe raza localității aparținătoare Răhău, au fost semnalate executantului problemele apărute în special la tavanul clădirii și a fost solicitată remedierea în cel mai scurt timp.

Astfel, în perioada 10 -13 august 2020, au fost executate aceste reparații la tavan și la casa scărilor.

„Toate costurile au fost suportate de societatea Amiand House SRL, având în vedere că ne aflăm în perioada de garanție” au transmis, într-un comunicat, reprezentanții Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate