Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Primăria Teiuș va amplasa lângă sediul instituției două birouri modulare. Soluție pentru decongestionarea unor servicii

Publicat

Primăria orașului Teiuș va amplasa în curând două birouri modulare lângă sediul actual, pentru a decongestiona unele servicii ale instituției. 

„Din respect pentru cetătenii orasului nostru, dar si pentru toti ce ne calcă pragul cu scopul de a-si rezolva problemele, vrem, chiar dacă nu avem toate mijloacele la îndemână, să creștem gradul de confort al contribuabilului! În acest scop, pregătim lângă actuala primărie placa necesară pentru dispunerea a două birouri modulare, care ne vor permite să descongestionăm unele servicii ale primăriei, în paralel cu îmbunătățirea condițiilor de rezolvare a problemelor cetățenilor!

Procedăm astfel deoarece, după cum bine se știe în oraș, ne desfăsurăm activitatea la un parter de bloc deoarece fosta primărie s-a prăbușit la propriu cu mai mulți ani în urmă!

Construirea unui nou sediu de primărie rămâne în continuare printre preocupările administrației locale din Teiuș, dar cele mai importante sunt legate de modernizarea drumurilor și infrastructură”, au transmis joi reprezentanții Primăriei, pe pagina de Facebook.

Cele două birouri modulare, având fiecare dimensiunea de 6 x 2,4 x 2,7 metri, au costat peste 79.000 de lei. Acestea beneficiază de instalații electrice, aer condiționat și rulouri exterioare din aluminiu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax