Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primarii PNL din județul Alba, excursie în grup la Bruxelles. Mircea Hava i-a așteptat în aeroport

Publicat

Cea mai mare parte a localităților din județul Alba au rămas, pentru 3 zile, fără conducere. 60 de primari liberali și aleși locali s-au deplasat de miercuri și până vineri la Bruxelles, pentru o vizită la în Capitala Uniunii Europene, la invitația lui Mircea Hava și a lui Rareș Bogdan.

Delegația numeroasă a fost așteptată la aeroport de Mircea Hava.

”Sfârșitul unui zbor nu e decât începutul unei revederi. Oameni de ispravă, în fiecare comunitate locală. Le spun bun venit tuturor colegilor și prietenilor din Alba întâmpinați azi, aici, în terminalul sosiri al aeroportului din Bruxelles. Deocamdată relaxați ca la o plimare acasă, în Cetate.

În câteva ore începe călătoria” inițiatică” prin instituțiile europene cele mai importante. O să fac tot ce depinde de mine pentru ca toți să se simtă ca acasă. În definitiv, Europa este acasă pentru fiecare dintre noi.

Iar dacă vă întrebați ce fac la Bruxelles aleșii locali din Alba, cât stau, cu ce am avut grijă să le rețin atenția dar și alte detalii, în exclusivitate, stați pe recepție. Revenim!” a scris Mircea Hava pe contul său de facebook, unde a postat și o serie de fotografii.

O întâlnire de gradul ”zero” s-a produs chiar pe terminalul aeroportului, unde viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, rămas în locul lui Hava la conducerea orașului Alba Iulia, a trebuit să dea ochii cu fostul său mentor. Surse din partid spun că Mircea Hava este nemulțumit de modul în care acesta a încercat să se delimiteze de perioada în care municpiul a fost condus de actualul europarlamentar.

În altă ordine de idei, Hava spune că i-a invitat la Bruxelles pentru ”a lua, direct de la sursă, pulsul Europei și pentru a face auzită vocea fiecărui om din comunitățile pe care le reprezintă, dar si pentru a spune ce au de oferit Europei. Problemele lor trebuie inventariate, documentate și rezolvate”.

Rares Bogdan, și el legat de județul Alba (fiind originar din Ocna Mureș), s-a alăturat acestui demers.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Milu

    joi, 03.10.2019 at 08:53

    Vai „frumosi” mai sunt!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax