Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primarul Mircea Hava a dăruit flori doamnelor şi domnişoarelor din Alba Iulia, de 8 martie. A ajuns şi la sediul Alba24

Publicat

IMG_5296 Primarul Mircea Hava a fost „în teren”, vineri, cu o misiune plăcută. A dăruit flori doamnelor şi domnişoarelor din Alba Iulia, de 8 martie. A ajuns şi la sediul Alba24 şi nu singur, ci însoţit de Dorin Nistor, din partea noului PNL.

Au dăruit frezii galbene, care semnifică fericire, prietenie și speranță. Deși vremea este mohorâtă și ai impresia că vine mai degrabă iarna decât primăvara, cu gestul acesta frumos de a dărui flori doamnelor și domnișoarelor din Alba Iulia au reușit măcar pentru câteva clipe să aducă un zâmbet pe feţele celor care au primit simbolurile primăverii.

Ziua de 8 martie anul acesta pică duminica, iar cum mai toate doamnele și domnișoarele nu sunt la serviciu, primarul Mircea Hava și Dorin Nistor au dorit să facă acest gest mai devreme decât mai târziu.

Au „colindat” vineri mai multe instituții pentru a le ura reprezentantelor sexului frumos o primăvară caldă și însorită.

Aceștia au plecat „înarmați” cu un coș cu frezii  și au împărțit peste 3000 de flori femeilor din județul Alba.

Vremea de afară nu a fost un impediment pentru edilul Mircea Hava și consilierul local, Dorin Nistor care au făcut un gest frumos doamnelor și domnișoarelor de la redacția Alba24, cărora le-au dăruit flori.

Dorim tuturor doamnelor şi domnişoarelor, o primăvară frumoasă şi La Mulţi Ani!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax