Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primarul Mircea Hava a dăruit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din Alba Iulia. Cadouri de primăvară, pe Bulevardul Transilvaniei

Publicat

hava

Mircea Hava martisoare 2016 Începutul primăverii şi ziua de 1 Martie a fost prilej de sărbătoare şi pentru primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, care a lăsat pentru câteva ore „munca de birou” şi a ieşit pe stradă, pentru a oferi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din oraş.

Însoţit de câţiva tineri care purtau în coşuri cadourile-simbol, edilul a fost văzut pe Bulevardul Transilvaniei, dar şi în magazinele din zonă, într-o „acţiune” menită să evidenţieze grija şi aprecierea pentru locuitori.

Doamnele şi domnişoarele, dar şi cei mai tineri cetăţeni ai oraşului au primit cu bucurie micile cadouri din partea primarului. Nu este pentru prima dată când Mircea Hava împarte personal mărţişoare, astfel de iniţiative fiind organizate şi anii trecuţi.

Vedeţi câteva imagini surprinse pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax