Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Primăvara ca o poveste”: Concurs interjudeţean de creaţie artistico-plastică, la Grădinița Nr. 2 Aiud

Publicat

gradinita 2 aiud

Odată cu acest nou început de primăvară, în data de 23 martie 2018 a avut loc vernisajul expoziţiei ”Primăvara ca o poveste” organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 2 Aiud.

Aflat la cea de a treia ediţie, concursul a avut ca scop cultivarea sentimentelor de dragoste faţă de natură, mai cu seamă dezvoltarea sensibilităţii pentru anotimpul renaşterii – primăvara. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestui eveniment s-au implicat toate cadrele didactice de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 Aiud, sub coordonarea inspectorului pentru educaţie timpurie, prof. Aurora Vârtei.

„Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat proiectului nostru, îi felicităm pentru originalitatea şi imaginaţia cu care au reuşit să se afirme şi de această dată, valorificând aptitudinile artistice prin realizarea unor lucrări deosebite şi îi mai aşteptăm cu mare drag la următoarea ediţie. Prin picturi, desen şi colaje am reuşit să îmbrăcăm natura în straie de sărbătoare, aducând astfel un omagiu binemeritat acestui suav anotimp ca într-o <poveste de primăvară>”, a transmis doamna director prof. Cornelia Soporan.

Compoziţiile artistico-plastice ale celor peste 600 de şcolari şi preşcolari îndrumaţi de aproximativ 200 de cadre didactice din 17 judeţe pot fi admirate la sediul Grădiniței cu program prelungit nr. 2 Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax