Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăvara scoate la iveală lipsa de educație a oamenilor. Mormane de gunoie, aruncate pe valea Ampoiului

Publicat

gunoaie pe ampoi

Un cititor Alba24 atrage atenția aspura unui fenomen de care ne lovim tot mai des și care devine vizibil odată cu topirea zăpezii. Aruncatul gunoaielor care se pare că a „sport național” în România și în mai multe zone din Alba.

„Odată cu venirea primăverii, se vede că educația precară a locuitorilor din Alba Iulia și de pe valea Ampoiului are consecințe grave asupra mediului. Trebuie să umbli mult prin lume și prin țară ca să găsești așa bătaie de joc față de natură.  Peste tot gunoaie, mai ales în lunca Ampoiului, dar și la înălțime, pe dealul Mamut.

Situația se agravează pe an ce trece, sub ochii îngăduitori ai autorităților. Ori nu le pasă, ori nu sunt capabili să găsească o soluție. Trebuie luate de urgență măsuri drastice, cum ar fi închiderea cu barieră a drumurilor către zonele de agrement sau alte terenuri nepăzite. Educația poate da rezultate, dar în timp.” scrie cititorul Alba24.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Raul

    luni, 25.02.2019 la 16:54

    Daca ar fi si Romania ca alte tari europene ai fi aparate de colectat peturi si ar da reduceri pt peturi…dar daca nu se ofera asa ceva …si mai nou se cere bani pt a baga gunoi in pubela…atuncea cat mai multe peturi pe marginea la ampoi va doresc !!!!

  2. pilu

    luni, 25.02.2019 la 20:24

    De ce v-ati dus sa fotografiati asa departe. Langa Cinema Columna asa ceva se vede in toata ziua.Performantele ascunzatori de gunoi (am inteles ca se vor mai face vreo suta) sunt tot timpul stricate de cei ce colecteaza gunoiul. Nu la convine sa tot ridice la ele si sa le puna la loc. Le-au paradit si in cinci minute le iau de la suprafata si le golesc. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: A început programul ”Rabla” la electrocasnice. Echipamentele eligibile și procedura de obținere a voucherelor

Publicat

electrocasnice

Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a lansat oficial. De astăzi, puteți solicita vouchere pe siteul Ministerului Mediului. Potrivit noului ghid, publicat de Ministerul Mediului, programul cuprinde acum mai multe tipuri de electrocasnice, faţă de cele trei de anul trecut. Aşadar, românii vor putea lua vouchere şi pentru televizoare sau maşini de spălat vase. Iar fondurile pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

VIDEO: Podul de 100 de ani de la Câmpeni. Spoială peste rugina timpului, în cinstea vizitei familiei regale în Apuseni

Publicat

pod campeni

Podul de fier care traversează Arieșul în Câmpeni și face legătura cu partea industrială a orașului s-a degradat și este un real pericol pentru cei care îl trec zilnic cu camioane de mare tonaj, dar și cu autoturisme. Grinzile de metal au ruginit și s-au șubrezit. Potrivit primarului din Câmpeni, Călin Andreș, administraţia locală a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Marcel Iureș la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. Îndrăgostit de Cetate, contrariat de Monumentul Unirii

Publicat

Marcel Iureș joacă vineri seară în ”Moș Nichifor”, o nouă adaptare a poveștilor lui Ion Creangă, marca Alexandru Dabija. Prezent astăzi la o întâlnire cu jurnaliștii și cu publicul său, marele actor a povestit cât de mult îi place la Alba Iulia. A spus că s-a plimbat prin Cetate alături de fiul său, unde i […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Se înlocuiesc semafoarele la intersecția OMW – Stadion din Alba Iulia. Trafic îngreunat

Publicat

Trafic rutier este îngreunat vineri, în intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989, Bulevardul Republicii și strada Calea Moților din Alba Iulia. Muncitorii înlocuiesc semaforul vechi cu unul nou. Semaforul a fost scos din funcțiune încă de joi. Până la finalizarea lucrărilor, circulația rutieră este dirijată de polițiști. Reamintim faptul că în urmă cu două luni, unul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate