Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăvara scoate la iveală lipsa de educație a oamenilor. Mormane de gunoie, aruncate pe valea Ampoiului

gunoaie pe ampoi

Publicat

Un cititor Alba24 atrage atenția aspura unui fenomen de care ne lovim tot mai des și care devine vizibil odată cu topirea zăpezii. Aruncatul gunoaielor care se pare că a „sport național” în România și în mai multe zone din Alba.

„Odată cu venirea primăverii, se vede că educația precară a locuitorilor din Alba Iulia și de pe valea Ampoiului are consecințe grave asupra mediului. Trebuie să umbli mult prin lume și prin țară ca să găsești așa bătaie de joc față de natură.  Peste tot gunoaie, mai ales în lunca Ampoiului, dar și la înălțime, pe dealul Mamut.

Situația se agravează pe an ce trece, sub ochii îngăduitori ai autorităților. Ori nu le pasă, ori nu sunt capabili să găsească o soluție. Trebuie luate de urgență măsuri drastice, cum ar fi închiderea cu barieră a drumurilor către zonele de agrement sau alte terenuri nepăzite. Educația poate da rezultate, dar în timp.” scrie cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul

    luni, 25.02.2019 at 16:54

    Daca ar fi si Romania ca alte tari europene ai fi aparate de colectat peturi si ar da reduceri pt peturi…dar daca nu se ofera asa ceva …si mai nou se cere bani pt a baga gunoi in pubela…atuncea cat mai multe peturi pe marginea la ampoi va doresc !!!!

  2. pilu

    luni, 25.02.2019 at 20:24

    De ce v-ati dus sa fotografiati asa departe. Langa Cinema Columna asa ceva se vede in toata ziua.Performantele ascunzatori de gunoi (am inteles ca se vor mai face vreo suta) sunt tot timpul stricate de cei ce colecteaza gunoiul. Nu la convine sa tot ridice la ele si sa le puna la loc. Le-au paradit si in cinci minute le iau de la suprafata si le golesc. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax