Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăvara scoate la iveală lipsa de educație a oamenilor. Mormane de gunoie, aruncate pe valea Ampoiului

Publicat

gunoaie pe ampoi

Un cititor Alba24 atrage atenția aspura unui fenomen de care ne lovim tot mai des și care devine vizibil odată cu topirea zăpezii. Aruncatul gunoaielor care se pare că a „sport național” în România și în mai multe zone din Alba.

„Odată cu venirea primăverii, se vede că educația precară a locuitorilor din Alba Iulia și de pe valea Ampoiului are consecințe grave asupra mediului. Trebuie să umbli mult prin lume și prin țară ca să găsești așa bătaie de joc față de natură.  Peste tot gunoaie, mai ales în lunca Ampoiului, dar și la înălțime, pe dealul Mamut.

Situația se agravează pe an ce trece, sub ochii îngăduitori ai autorităților. Ori nu le pasă, ori nu sunt capabili să găsească o soluție. Trebuie luate de urgență măsuri drastice, cum ar fi închiderea cu barieră a drumurilor către zonele de agrement sau alte terenuri nepăzite. Educația poate da rezultate, dar în timp.” scrie cititorul Alba24.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Raul

    luni, 25.02.2019 la 16:54

    Daca ar fi si Romania ca alte tari europene ai fi aparate de colectat peturi si ar da reduceri pt peturi…dar daca nu se ofera asa ceva …si mai nou se cere bani pt a baga gunoi in pubela…atuncea cat mai multe peturi pe marginea la ampoi va doresc !!!!

  2. pilu

    luni, 25.02.2019 la 20:24

    De ce v-ati dus sa fotografiati asa departe. Langa Cinema Columna asa ceva se vede in toata ziua.Performantele ascunzatori de gunoi (am inteles ca se vor mai face vreo suta) sunt tot timpul stricate de cei ce colecteaza gunoiul. Nu la convine sa tot ridice la ele si sa le puna la loc. Le-au paradit si in cinci minute le iau de la suprafata si le golesc. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Zone de agrement în Cetatea Alba Carolina şi pe malul râului Mureş

Publicat

sedinta CL Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 22 martie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu şapte proiecte pe ordinea de zi. Au de probat bugetul pe 2019, amenajarea zonei de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia şi alte proiecte. Ordinea de zi: 1. Aprobarea execuției bugetului general de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Halterofil la 13 ani. Robert Năstase, sportiv la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național

Publicat

Robert Nastase

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut primele clasări pe podium din acest an, prin sportivul Robert Ionuț Năstase, la Campionatul Național de Haltere și Cupa României de Juniori 1. Ionuț Robert Năstase a obținut trei locuri trei la Campionatul Național (la probele smuls, aruncat și total), respectiv un loc trei la Cupa României […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Dezastrul dintre Zlatna și Trâmpoiele. ”Drum public, pericol public”

Publicat

zlatna

Drumul dintre Zlatna și Trâmpoiele este un pericol real pentru participanții la trafic, ne-a semnalat un cititor Alba24. Carosabilul a crăpat pe lungimea drumului, craterele formate fiind imense. Mașinile circulă cu mare dificultate, mai ales pe timpul nopții. ”Drum public, pericol public. Drumul care duce de la Zlatna la Trâmpoiele o ia la vale de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune a jandarmilor de ecologizare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Publicat

actiune ecologizare ampoi jandarmi

Jandarmii din Alba au desfășurat vineri, 22 martie, o acțiune de ecologizare la Alba Iulia, pe malul râului Ampoi. Aceștia au vrut să atragă atenția asupra importanței menținerii unui mediu curat, cu atât mai mult a surselor de apă. Acțiunea a început vineri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, în jurul orei 10:30. La […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate