Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primul meci din campionat, prima victorie. CS Universitatea – CSM Craiova, 68-51

Publicat

CS Universitatea a început cu dreptul acest campionat şi a învins fără drept de apel baschetbalistele din bănie. Scorul final a fost de 68-51 (pe sferturi 20-10, 21-9, 17-14, 10-18).

Deşi se aşteptau ca CSM Craiova să le pună probleme în câştigarea partidei, se pare că albaiuliencele nu au fost „împiedicate” de nimic, iar, după victoriile din Cupa României, au învins încă o dată craiovencele.

CSU a reuşit să se impună încă din primul sfert, în care au condus cu scorul de 20 la 10. În cel de-al doilea sfert, scorul a fost de 21-9, iar în sfertul trei 17-14. În ultimul sfert, CSM a reuşit să mai reducă din diferenţă, iar scorul a arătat 10-18 pentru baschetbalistele din Craiova. Tabela de marcaj a indicat la sfârşitul partidei scorul de 68-51 pentru echipa antrenată de cehul Toms Bilek şi George Lăncrănjan.

Au marcat pentru CS Universitatea Amanda Thompson 17, Zenta Melink 12, Jovana Vukoje 8, Alexandra Uiuiu 7, Katya Abramzon 6, Eniko Tarţa 6, Tereza Brantlova 4, Becca Tobin 4, Bianca Voica şi Andreea Beldian, câte două puncte fiecare.

„A fost un meci bun, am avut o diferenţă de 12 -0 după primele de 3 minute, iar, după 15 minute, a intrat prin rotaţie primul 10. Diferenţa s-a dus constant, iar în sfertul doi  am condus cu 41 la 19, s-au făcut destul de multe schimbări, iar la final au intrat pe teren Bianca Voica şi Andreea Beldian. Noi suntem mulţumiţi, a fost un joc mai bun decât cel de luni”, a declarat Petru Eleş, director sportiv CSU Alba Iulia.

Următorul meci va avea loc, tot acasă, sâmbătă, la ora 18.00, când CSU va da piept cu Sportul Studenţesc.

FOTO: Vali CIONTEA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihai

    sâmbătă, 22.09.2012 at 23:35

    ce dracu nu faceti si voi putina publicitate inainte de meci? anul trecut era sala tot plina, dar acum vad ca scrieti doar dupa meci si nu inaintea lui…pacat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax