Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primul spectacol din seria evenimentelor de sărbători de la Cugir. Gino, Emaus și Cercul de canto

Publicat


Gino, Trupa Emaus și Cercul de canto, pian și chitară din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir au susținut sâmbătă seara, pe scena amplasată pe bulevardul central din orașul Cugir, primul concert din seria spectacolelor de sărbători oferite de către autorități .

Spectacolul a debutat cu momentul susținut de către Fanfara de copii a Asociației „RomGal” Cugir .

A urmat un moment emoționant ca i-a avut în prim plan pe componenții grupului vocal al Cercului de canto, pian  și chitară din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir. Săptămâna aceasta grupul a suferit o pierdere enormă,coordonatoarea grupului , prof. Corina Băcăințan, a încetat din viață subit, marți dimineața , la vârsta de doar 42 de ani .

Aceasta conducea grupul de câțiva ani buni. În amintirea ei pe toată durata momentului artistic cei care i –au fost elevi au ținut în mâini câte o candelă aprinsă.

Au mai urcat pe scena festivalului de Crăciun, Gheorghe Berghian sau pe numele său de scenă „Gino” . Artistul originar din Sebeș , a încântat publicul cu un program de colinde tradiționale românești .

Atmosfera de poveste a fost întreținută de artiștii Cercului de Teatru din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir, costumați în elfi, îngerași, spiriduși și zâne fermecate. În mijlocul evenimentului și-a făcut apariția și mult așteptatul Moș Crăciun care a vorbit și a dansat cu cei mici.

Spectacolul s-a încheiat cu momentul susținut de către una dintre cele mai longevive formații muzicale creștine , trupa Emaus care are în componența sa artiști din Cugir și Alba Iulia , aceștia susținând concerte în vechea formulă din 1986.

Membrii trupei au încântat asistența cu un recital de colinde tradiționale românești și religioase din diferite zone ale țării.

Astfel, în perioada 9 – 17 decembrie, în fiecare sâmbătă și duminică , începând cu orele 18.00, vor avea loc o serie de concerte în aer liber , pe scena amplasată pe bulevardul central al orașului .

Mâine pe scena Târgului de Crăciun din Cugir vor urca pe scenă , de la ora 18.00 , Trupa Amurg , Grupul Aprentis și Trupa Millenium C .


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, medaliați cu aur și argint la Concursul Național de Judo Ne Waza

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut, prin Bogdan Laura Alesia și Sibișan Alexandru Călin, două medalii, de aur și argint, la Concursul Național de Judo Ne Waza, desfășurat în 12-13 octombrie, la Drobeta-Turnu Severin. CS Unirea Alba Iulia s-a impus la Concursul Național de Judo Ne Waza U14, U16. Unul dintre sportivii legitimați […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ziua Mondială a Spațiului, sărbătorită de elevii școlii smart din Ciugud

Publicat

Elevii Școlii Gimnaziale din Ciugud, prima școală inteligentă din mediul rural din România, au sărbătorit Săptămâna Mondială a Spațiului. Copii din peste 30 de județe ale țării au trimis desene sugestive despre spațiul cosmic, iar acestea au fost expuse în sala de sport a școlii din Ciugud. Peste 1.000 de desene trimise de copiii din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Marți, 15 octombrie: Expoziție dedicată regalității, de Ziua Încoronării, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Publicat

Ziua Încoronării va fi marcată marți, 15 octombrie, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, prin vernisarea unei expoziții dedicată regalității. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00. O parte din piesele aflate în colecțiile muzeului albaiulian păstrează chipul celor care au condus destinele României în perioada 1866-1947: fotografii, litografii și tablouri pe […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Nouă medalii obținute de luptătorii de taekwondo, din Alba Iulia, la Open-ul Transilvaniei, desfășurat la Cluj

Publicat

taekwondo

Luptătorii de taekwondo din Alba, de la clubul ”Revolution Academy” au reușit performanța să obțină nouă medalii la campionatul Transilvania Open, desfășurat în 12 octombrie la Cluj. Clubul din Alba Iulia a participat cu zece sportivi alături de antrenorul Alin Moldovan. Din cei zece luptători, nouă au reușit să obțină trei medalii de aur, trei […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate