Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Prin județul Alba și Cetatea Alba Carolina, pe bicicletă. Un tânăr din Iași face turul României pe două roți

Publicat

cercetasi 2

Un tânăr din Iași a plecat la începutul lunii iunie în aventura vieții sale, o aventură pe două roți. Îl cheamă Silviu Gabriel Timofte și până pe 1 octombrie vrea să pedaleze 10.000 de kilometri, prin România.

Duminică, Silviu a ajuns în județul Alba. Tânărul a pedalat alături de Andrei Avram, președintele Organizație Naționale a Cercetașilor din România, prin Lunca Meteșului.

cercetasi bicicelta

Marți seara, după un traseu prin Roșia Montană, Bucium, Ivăniș, Galda de Jos, Silviu a fost așteptat de cercetașii din Alba Iulia la intrarea în Micești.

Aceștia au pedalat alături de tânărul din Iași până în inima orașului, în Cetatea Alba Carolina.

cercetasi 2

”Totul a pornit din pură placere pentru călătorit, sport și stilul nomad de viață. Să ai casa în spate și să călătorești prin lume cunoscând noi oameni, culturi și locuri interesante.

De asemenea, principalul obiectiv al expediției este de a angrena atât de mulți oameni în așa fel încât aceștia să pedaleze cumulat mai mult decât pedalez eu, mai mult de 10.000 de kilometri.

cercetasi tineri

Totodată am vrut să demonstrez cât e de ușor să realizezi orice, oricât de greu ar fi. Nimic nu e imposibil atât timp cât faci cu pasiune ceea ce faci”, a declarat Silviu pentru Alba24.ro.

Din Alba Iulia, miercuri dimineață, Silviu a plecat spre Sebeș, într-o nouă etapă a aventurii sale pe două roți prin România.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax