Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Producătorii locali din industria prelucrării lemnului şi-au expus produsele la cea de a III-a ediţie a „Târgului Mobilei”, la Alba Mall

Publicat

Consiliul Județean Alba continuă seria manifestărilor organizate constant, în ultimii ani, pentru susținerea micilor producători și dinamizarea mediului de afaceri din județul Alba cu ce-a de-a treia ediție a Târgului Mobilei.

Târgul a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, iar, în întâmpinarea clienţilor, producătorii locali vin cu oferte atractive şi reduceri substanţiale de preţ la obiectele decorative şi de mobilier prezentate la standuri. Duminică, începând cu ora 16.30, albaiulienii sunt aşteptaţi să participe şi la o licitaţie în cadrul căreia vor avea şansa să îşi mobileze casele cu obiecte al căror preţ porneşte de la 1 leu.

Pentru a-şi vinde marfa, producătorii organizaeză şi tombole cu premii, aşa că o vizită la târg poate aduce clienţilor Alba Mall numeroase surprize. Copiii care au ajuns vineri la târg au participat şi la o lecţie în cadrul căreia au aflat cum se prelucrează lemnul şi care sunt esenţele lemnoase preferate de producători.

Acest târg reprezintă un eveniment dedicat, de această dată, unei tradiții a județului Alba – industria de prelucrare a lemnului și industria mobilei, ce reprezintă aproximativ 43% din industria prelucrătoare a județului Alba.

Producătorii din județul Alba, și în special micii producători, trebuiesc sprijiniți, acordânduli-se o cât mai mare importanță. De data aceasta ne-am orientat către producătorii din zona prelucrării lemnului și a realizării mobilei, ramuri tradiționale ale industriei județului nostru, care, chiar și în aceste vremuri de criză, au constituit o bună parte din exporturile județului nostru.

Există investiții importante în acest sector și, fie că e vorba de firmele cu capital românesc sau de cele cu capital străin, încercăm să ajutăm la promovarea și cunoașterea produselor lor. Târgul Mobilei organizat de Consiliul Județean Alba este cel mai important eveniment de profil de la noi din județ”, a spus Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.

Ediția din acest an a Târgului Mobilei aduce o gamă bogată de produse și o serie de noutăți, fiind prezentat mobilier pentru întreaga casă și pentru întreaga familie, precum și mobilier pentru birouri și spații comerciale. O secțiune aparte este dedicată decorațiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg și perdele, draperii, covoare, mochete și alte accesorii decorative.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt Stratusmob Blaj, Savini Due Sebeş si Alba Mall. Oferta de produse este asigurată atât de firme din județul Alba, precum: Alba Mex, Albani Forex, Avanti Ro, Core N&R, Deco Elegant Mob, Del Marco, Edil Commercio, Marysan Style, Mobilaiud, Nemo Pal Design, Prod Impex Venus, Savini Due, Stratusmob, Thomas Fashion, Tipo- Rex Service, 7 Uşi, Dam Alba, Mobitalia Prod – cât și de firme cu rezonanță națională: Mobexpert, Elvila, mobila Komandor, mobila Dalin, 2 B Group, Salice Comprod, dar si retaileri: Deaser Invest.

Și de această dată, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru public: duminică, în ultima zi a târgului, firma Tiporex a prezintă o licitație de mobilier, iar firma Thomas Fashion a pus în joc, pentru o tombolă, numeroase premii atractive.

Târgul Mobilei şi-a deschis porțile vineri, 6 aprilie. Expoziția cu vânzare va putea fi vizitată până duminică, 8 aprilie, în fiecare zi, între orele 10.00 și 19.00 în incinta Alba Mall.

[nggallery id=153]

[nggallery id=155]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. geta

    vineri, 06.04.2012 at 13:34

    Targul e organizat de cj nu de primarie. Aveti interdictii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax