Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Proiect al credincioșilor ortodocși din Teleac pentru construirea unui paraclis, lângă biserica parohială. Cum va arăta

Publicat

Credincioșii ortodocși din Teleac, păstoriți de părintele Bogdan Avram, au început un proiect ambițios prin care doresc să ridice un paraclis lângă biserica parohială. Paraclisul va avea o sală destinată slujbelor și rugăciunilor pentru cei adormiți și o sală pentru activitățile catehetice cu adulții, tinerii și copiii din comunitate.

„Dragi prieteni, împărtășim cu dumneavoastră câteva imagini extrase din programul de proiectare a viitorului „Paraclis” pe care ne dorim să-l construim lângă biserica parohială.

Acest Paraclis va avea o sală destinată slujbelor și rugăciunilor pentru cei adormiți și o a doua încăpere va fi destinată sălii de activități pe care le desfășurăm atât cu adulții, cu tinerii cât și cu copiii din comunitate.

În cazul în care doriți să vă implicați activ în realizarea acestui proiect, vă așteptăm cu informații suplimentare folosind datele de contact. De asemenea, ne puteți susține prin donații sau sponsorizări în contul parohiei:

Beneficiar: Parohia Ortodoxă Română Teleac

IBAN: RO65RNCB0014159263560001

Deschis la: BCR Alba Iulia”, este mesajul transmis de Parohia Ortodoxă Teleac.

sursa, foto: Facebook, Parohia Ortodoxă Teleac

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax