Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Proiect cultural la Ocna Mureş. Expoziţie de fotografie, poeme vizuale, grafică şi recital de colinde

Publicat

15171239_1439328192762199_378978789011215505_nElevi şi profesori de la Liceul Tehnologic din Ocna Mureş au participat marţi la un proiect cultural organizat de biblioteca unităţii de învăţământ, în colaborare cu Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud şi Fundaţia Inter-Art Aiud.

Cei prezenţi au putut urmări un recital de colinde şi de muzică folk susţinut de Marius Moga şi de eleve ale liceului, un recital de poezie publicată de elevi în revista şcolii, o expozitie de fotografie cu imagini din vechea China, realizate de Zoltan Balog.

Au fost prezentate cărţile lansate, publicate şi tipărite de Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” şi Fundatia Inter Art Aiud, precum si o expozitie de poeme vizuale realizate de Ioan Hădărig, în colaborare cu artişti din Europa, Asia, Africa şi America de Nord.

Proiectul a fost coordonat de Luminiţa Bugan, bibliotecara liceului, cu participarea profesorilor şi elevilor instituţiei de învăţământ. Au fost apreciate atât de către invitaţi, cât şi participanţi: expoziţia de fotografie, expoziţia de desene realizate de elevii liceului, precum şi valoarea poemelor incluse în revistă şi prezentate în recital, transmit organizatorii.

Întâlnirea s-a încheiat cu un colind tradiţional, în interpretarea tuturor participanţilor.

Scriitorul Ioan Hădărig a adresat felicitări elevilor, profesorilor şi conducerii Liceului Tehnologic Ocna Mureş, pentru proiectele culturale şi educative desfăşurate aici, de câţiva ani, în parteneriat şi a propus organizarea la Galeriile Inter Art Aiud a unei expoziţii cu desenele şi fotografiile realizate şi includerea poemelor, a graficii în noile volume editate de Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” şi Fundaţia “Inter Art Aiud”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax