Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Proiect destinat străzilor neasfaltate din Sebeș. Soluția administrației locale pentru reducerea prafului și a pulberilor

Publicat

Administrația locală din Sebeș a început un proiect destinat străzilor neasfaltate din municipiu. Potrivit primarului Dorin Nistor, se va așterne o îmbrăcăminte ușoară pentru impermeabilizarea carosabilului, primele străzi pe care se va interveni fiind Florilor, Cânepiști și Sălane. 

„Am început un proiect destinat străzilor neasfaltate, prin care se așterne o îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pentru impermeabilizarea carosabilului, scopul principal fiind reducerea prafului și a pulberilor.

Primele străzi pe care vom interveni sunt Florilor, Cânepiști și Sălane, urmând ca lista să fie completată și cu alte zone.

Lucrările se desfășoară într-un timp relativ scurt, iar soluția este eficientă având în vedere că Sebeșul numără peste 100 de străzi nemodernizate.

Structura rutieră propusă a fi realizată este formată din stabilizarea pietruirii existente cu un liant hidraulic pe o grosime de 20 cm și aplicarea unui tratament bituminos dublu de suprafață cu emulsie”, a transmis primarul Dorin Nistor, pe pagina de Facebook.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Protectie ?

    joi, 25.11.2021 at 09:30

    Dar pt strazile deja afaltate, pe care le strica zi de zi cammioanele supraincarcate cu busteni majoritatea furati, nici o masura ? Reparm intruna soselele, retelele de apa si gaze, ca si caselee pe care le syrica mastodonti condusi cu mere viteza de catre vizitii iresponsabili.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate