Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Proiecte finanțate din fonduri europene, la Teiuș. Investiții de peste 6,6 milioane de lei

Publicat

Două contracte valoroase pentru Teiuș au fost semnate miercuri, 4 decembrie, la sediul Primăriei. Astfel, două proiecte finanțate prin fonduri europene au intrat în proiectare și executie.

Primul proiect „Amenajare trotuare și refacere scurgere ape pluviale strada Decebal”, în valoare de 724.263,75 lei, a fost semnat de câștigătorul licitației și anume  SC URS CONSTRUCT SRL ALBA, iar proiectul „Reabilitare termică Liceul Teoretic Teiuș clasele I-VIII” are drept contractant asocierea SC DOMICA SRL – SC 2 GMG CONSTRUCT SRL, în valoare de 5.945.198,09  lei.

Se urmărește, prin realizarea acestor proiecte, creșterea calității vieții cetățenilor din orașul Teiuș, creșterea zestrei urbanistice a orașului, iar reabilitarea celor două corpuri ale școlii cu clasele I-IV și V-VIII va permite realizarea pentru copiii ciclului primar și gimnazial, a unor condiții deosebite, europene pentru pregătire, iar pentru dascăli un loc propice pentru derularea unei adevarate competiții ai căror beneficiari finali, sunt copiii și familiile lor .

„Iată că, după mult efort și muncă, prin mobilizarea exemplara a echipei Primariei Teiuș, lucrurile se schimbă în bine într-un oraș mic, dar ambițios  al cărui slogan <Teiusulprimul> nu este doar o vorbă în vânt”, a declarat primarul orașului, Mirel  Vasile Hălălai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eu

    miercuri, 04.12.2019 at 20:43

    Credeti ca santei fruntas pe judet la realizari? Santeti un primar de oras cu cateva sate afiliate primariei. Vreti sa iesiti in evidenta cu lucrari ce trebuiau facute cu multi ani inainte. Posibilitati erau ca si acum. Satele vau ramas de izbeliste. Uitativa un pic la comuna Stremt. Sa vedeti acolo organizare si determinare. Sa nu mai vb de alte comune di jud Alba care sant in top 1 pe Tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax