Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Protest cu oameni puţini la Alba Iulia. Mitinguri la Ocna Mureş, Aiud şi Sebeş. La Cîmpeni, 100 de persoane au participat la marş

Publicat

Albaiulienii s-au strâns în stradă, pentru a doua săptămână de proteste împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. La Monumentul Revoluţiei de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, luni, 25 de manifestanţi şi-au exprimat din nou nemulţumirile.

Proteste similare au avut loc la Ocna Mureş, Aiud, Sebeş şi Cîmpeni. „Marşul moţilor” de la Cîmpeni a fost de amploare, participând aproximativ 100 de persoane.

Duminică, au fost peste 150 de oameni care au făcut turul cartierului Cetate din Alba Iulia, strigând „Jos, Băsescu!” şi alte lozinci anti-guvernamentale, chemându-i pe albaiulienii care observau manifestaţia de la geamurile apartamentelor să li se alăture. La sfârşitul evenimentului de ieri, participanţii s-au înţeles să se întâlnească din nou, luni, pentru a continua protestele.

UPDATE: La ora 16.15, în zona Monumentului Revoluţiei erau doar 6 manifestanţi.

UPDATE: La ora 16.22, numărul protestatarilor a ajuns la 12. Printre aceştia se află şi Rareş Buglea. Aceştia scandează „Jos Băsescu!” şi ţin un banner pe care scrie „Monarhia salvează România!”

UPDATE, ora 17.00: la Monumentul Revoluţiei se afla un grup de 25 de persoane. Se scandează în continuare: „Staţi în balcoane şi muriţi de foame!”, „Băsescu şi cu ai lui să se ducă dracului!”, „Voi staţi pe trotuare fără bani în buzunare!”, „Afară cu javrele din ţară!”, „Hoţii!”

UPDATE, Ora 17.39: Alte lozinci: „Noi vă dam soluţia! Daţi-vă demisia!”, „Noi acum plecăm, însă nu cedăm!”. Protestul s-a încheiat. Participanţii au anunţat că urmează să se reîntâlnească marţi, de la ora 16.00. Doar un grup de aproximativ 25 de oameni au ieşit, luni, în stradă.

La Ocna Mureş, în jurul orei 18.30, aproximativ 20 de oameni s-au strâns din nou în centrul oraşului. Aceştia au protestat timp de mai mult de oră, acţiunea ajungând la final în jurul orei 19.45. Manifestări similare s-au desfăşurat la Cîmpeni, Aiud, Sebeş şi Lancrăm. La Cîmpeni, au participat aproximativ 100 de persoane la un marş pe străzile din oraş. La Aiud, înainte de ora 19.00 erau 10 persoane, iar la Sebeş doar două, care ieşiseră în stradă, în timp ce în Lancrăm au protestat 15 persoane.

Foto protest Alba Iulia: Vali Ciontea

Foto protest Ocna Mureş: Mihai Koppandi

Corespondent Ocna Mureş: Serafim Armanca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. detalii

    luni, 23.01.2012 at 16:54

    atita timp cit este macar un om care protesteaza, este bine….Intr-un oras amortit ca alba iulia, 12 protestatari este chiar mult….Cinste lor!

  2. cetatean

    luni, 23.01.2012 at 18:12

    Mergeti la munca baaaaaaaa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax