Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: PSD Alba a organizat o acţiune de ecologizare în parcul de joacă pentru copii din centrul oraşului Alba Iulia

Publicat

14233024_1691498537741701_6693168507127536106_nMai mulţi reprezentanţi PSD Alba, inclusiv deputatul Ion Dîrzu au participat sâmbătă la o acţiune de ecologizare în parcul de joacă pentru copii din centrul oraşului Alba Iulia.

Aceştia au transmis că au avut ajutor şi din partea unor părinţi care veniseră cu copiii la joacă, în spaţiul de lângă sediul Electrica.

“Astăzi, începând cu ora 10.00, am profitat de vremea frumoasă și, împreună cu deputatul Ioan Dîrzu, am organizat o acțiune de ecologizare a parcului de joacă pentru copii (centru – vis a vis de sediul Electrica).

Am fost surprinși când alături de noi au venit să ne ajute și părinți care erau cu copiii la joacă.

În urma discuțiilor cu părinții am identificat și câteva nevoi concrete cum ar fi: lipsa băncuțelor de jur împrejurul parcului, lipsa unor surse de apă potabilă pentru cei mici sau necesitatea plantării unor arbori care să asigure umbră pe timpul verii. Ne vom strădui să rezolvăm aceste probleme”, a fost mesajul reprezentanţilor PSD Alba mediatizat pe reţeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax