Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: PSD, primul partid care și-a pus bannere electorale la Alba Iulia, înainte de începerea oficială a campaniei pentru prezidențiale

Publicat

IMG_1512 PSD este primul partid care a început campania electorală pe străzile municipiului Alba Iulia amplasând mai multe bannere care contin sloganuri de susținere a candidaturii lui Victor Ponta. Pentru cei 10 stâlpii de la şosea, pe care PSD Alba a montat bannerele cu ocazia Congresului Naţional din 12 septembrie, organizaţia a semnat un contract cu Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba. „Alba Iulia susţine Victor Ponta, preşedinte” este mesajul care va „sări” în ochii şoferilor şi al trecătorilor în oraş pentru încă ceva timp, contractul fiind încheiat pe o perioadă de 2 luni. Deși sloganul de pe bannere este unul electoral, preşedintele TSD Alba şi directorul Sucursalei Electrica Alba, Bogdan Medrea a declarat că este vorba despre un contract care oricare altul, cu un tarif care se aplică în toate cazurile, 89 de lei/stâlp. Pe scurt organizaţia locală plăteşte 890 de lei către Electrica  pentru „propaganda” dinainte de campanie, care s-a nimerit „mănuşă” cu Congresul Naţional de la Alba Iulia.

Preşedintele PSD Alba a spus că montarea acestor bannere pe stâlpi de la Electrica, înainte de campania electorală este legală. „Actualul director chiar dacă a folosit nu ştiu câţi stâlpi, a făcut un contract ferm cu PSD. Este toul legal, cu chitanţe pentru că noi nu permitem să punem în postură proastă conducerea ministerului. La noi sursele sunt din buzunarele proprii” spune Ioan Dîrzu, care nu știe ce sumă plătește organizaţia  către Electrica.

Bogdan Medrea a declarat că tariful care s-a aplicat pentru ca aceste bannere să „fure” privirea trecătorilor sau a şoferilor de pe stâlpii de curent, este cel practicat de instituţie şi cu alţi contractanţi, respectiv 89 de lei/stâlp. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 2 luni, mai exact până în luna noiembrie, după alegeri, pe 10 stâlpi de curent din diferite zone ale oraşului.

Întrebat care este câştigul companiei pe care o conduce în urma contractului încheiat cu PSD Alba, Ioan Dîrzu a luat cuvântul şi a răspuns: „nu pierde, câştigă”.

Chiar dacă bannerele sunt afişate şi în timpul campaniei electorale, Ioan Dîrzu a spus că bugetul din care au fost plătite, „nu este cel alocat pentru campanie, pentru că nu avem buget”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax