Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: PSD Sebeş susţine că a găsit „făptaşul” care a tăiat un afiş cu Ponta în Lancrăm şi a sesizat Poliţia

Publicat

afis taiat ponta lancram Reprezentanţii PSD Sebeş transmit într-un comunicat de presă că persoana care ar fi distrus un afiş electoral cu Victor Ponta, înainte primul tur al alegerilor prezidenţiale, ar fost identificată şi reclamată la poliţie.

“Înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, Organizaţia PSD Sebes a semnalat că peste 300 de afişe şi bannere cu Victor Ponta şi primarul Alexandru Dancilă au fost tăiate cu cuţitul.

Vicepreşedintele Organizaţiei PSD Tineret Lancrăm, Octavian Fulea, pe casa căruia se afla unul dintre afişe, a văzut cine a tăiat bannerul şi a sesizat Poliţia”, se arată în comunicatul semnat de Biroul de presă al Organizaţiei PSD Sebeş.

În acelaşi comunicat este transmisă şi o declaraţie a lui Octavian Fulea: “Este vorba de Dăneţ Octavian, proprietarul unui atelier de reparaţii auto din Sebeş. El a venit împreună cu alţi doi prieteni, cu o maşină, a coborât şi a tăiat bannerul de pe casa mea. Am sunat la 112, deoarece el a fugit şi s-a ascuns la vecini şi l-am aşteptat până a ieşit în stradă. L-am întrebat de ce a tăiat afişul şi mi-a spus că aşa a vrut el”.

Organizatia PSD Sebeş precizează că a sesizat Poliţia Sebeş, urmând ca împotriva suspectului să se ia măsuri.

Reamintim că, în perioada campaniei la prezidenţiale înainte de primul tur, atât reprezentanţii PSD, cât şi cei ai PNL s-au plâns de iniţiative „denigratoare” la adresa candidaţilor lor, reclamând atât distrugerea unor materiale electorale – bannere, afişe, cât şi mesaje de atacuri la adresa celeilalte formaţiuni politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax