Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pugiliștii de la CSO Cugir, șase clasări pe podium la Cupa Comunei Holod, în Bihor

Publicat


Pugiliștii de la CSO Cugir s-au întors cu șase medalii, dintre care cinci de aur și una de argint, de la întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Comunei Holod, județul Bihor.

Desfășurată duminică, în Sala Polivalentă a Comunei Holod, competiția a adunat la startul său peste 50 de pugiliști de la mai multe cluburi din Cugir, Oradea, Salonta, Satu Mare, Zalău, Timișoara și două cluburi de profil din Ungaria.

De la secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir au participat șase sportivi, însoțiți de antrenorul Gheorghe Constantin.

Pugiliștii clubului de la „poalele” Drăganei s-au clasat pe locurile I și II, la categoriile lor de vârstă, în următoarea ordine:

Locul I

  • Roberto Tănase – categoria copil 36 kg
  • Denis Tănase – categoria cadet 40 kg
  • Ciprian Măgurean – categoria cadet 36 kg
  • Samuel Balica – categoria junior 66 kg
  • Andrei Mătean – categoria tineret 69 kg

Locul II:

  • Alberto Sorin Muntean – categoria tineret 60 kg

Chiar dacă a fost un concurs extrem de greu pot spune că ne-am îndeplinit foarte bine ţelurile. Toţi pugiliştii noştri au dat totul în ring, îi felicit pe copii, pentru rezultatele obținute, pentru determinarea și dăruirea arătată pe durata concursului.

 Această cupă a reprezentat un nou test util pentru sportivii noştri. Doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat conducerii Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir.

Țin să mulțumesc pe această cale Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, pentru înțelegerea acordată și sprijinul acordat în buna desfășurare a activității noastre”, a transmis antrenorul Gheorghe Constantin.

„Sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție.

Țin să îi felicit pe pugiliștii din cadrul secției noastre, alături de antrenorul Gheorghe Constantin,pentru rezultatele extraordinare (șase clasări pe podium), aduse atât clubului cât și orașului,prin care ne fac mândri de ei”, a transmis directorul Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Călin Mureșan.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Cum va arăta noua creșă ce va fi construită la Alba Iulia. Spații de joacă amenajate pe acoperiș

Publicat

La Alba Iulia, în zona cartierului Orhideelor, se pregătește construirea unei creșe cu spații moderne, multifuncționale și atractive pentru copii. Proiectul a ajuns la faza studiului de fezabilitate. Locația vizată este în zona cartierului Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Clădirea va fi construită pe o parcelă de 2.065 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania și la munte până în 3 februarie. Se încălzește câteva zile, apoi din nou frig. Prognoza pe două săptămâni

Publicat

Vremea se încălzește de miercuri, iar din 30 ianuarie se va răci din nou. Vor mai fi câteva ninsori și ploi, dar slabe și doar local. Administrația Națională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 3 februarie, în regiuni din țară. În Transilvania, în primele zile de prognoză valorile maxime de temperatură vor fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii vor avea transport rutier gratuit, pe baza carnetului de elev. Precizări de la Ministerul Educației

Publicat

Ministerul Educației a anunțat că a găsit soluția pentru a debloca situația decontării transportului elevilor, iar din anul școlar 2020-2021 aceștia vor avea gratuitate pe baza carnetului de elev. La inițiativa ministrului educației și cercetării, Monica Anisie, în ultimele două săptămâni au avut loc mai multe întâlniri interministeriale pe tema asigurării transportului elevilor școlarizați în […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

Bazinul acoperit de înot din Blaj ar putea fi deschis în 14 februarie. Investiția a fost de un milion de euro

Publicat

Noul bazin acoperit de înot din Blaj va fi deschis, cel mai probabil, în 14 februarie, potrivit primarului Gheorghe Valentin Rotar. Bazinul a fost construit în zona Bazei de Agrement, investiția fiind de aproximativ un milion de euro. „Am sperat că îi vom da drumul de Sărbători, însă din cauza probelor și a micilor probleme, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate