Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pugiliștii de la CSO Cugir, șase clasări pe podium la Cupa Comunei Holod, în Bihor

Publicat

Pugiliștii de la CSO Cugir s-au întors cu șase medalii, dintre care cinci de aur și una de argint, de la întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Comunei Holod, județul Bihor.

Desfășurată duminică, în Sala Polivalentă a Comunei Holod, competiția a adunat la startul său peste 50 de pugiliști de la mai multe cluburi din Cugir, Oradea, Salonta, Satu Mare, Zalău, Timișoara și două cluburi de profil din Ungaria.

De la secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir au participat șase sportivi, însoțiți de antrenorul Gheorghe Constantin.

Pugiliștii clubului de la „poalele” Drăganei s-au clasat pe locurile I și II, la categoriile lor de vârstă, în următoarea ordine:

Locul I

  • Roberto Tănase – categoria copil 36 kg
  • Denis Tănase – categoria cadet 40 kg
  • Ciprian Măgurean – categoria cadet 36 kg
  • Samuel Balica – categoria junior 66 kg
  • Andrei Mătean – categoria tineret 69 kg

Locul II:

  • Alberto Sorin Muntean – categoria tineret 60 kg

Chiar dacă a fost un concurs extrem de greu pot spune că ne-am îndeplinit foarte bine ţelurile. Toţi pugiliştii noştri au dat totul în ring, îi felicit pe copii, pentru rezultatele obținute, pentru determinarea și dăruirea arătată pe durata concursului.

 Această cupă a reprezentat un nou test util pentru sportivii noştri. Doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat conducerii Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir.

Țin să mulțumesc pe această cale Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, pentru înțelegerea acordată și sprijinul acordat în buna desfășurare a activității noastre”, a transmis antrenorul Gheorghe Constantin.

„Sunt foarte mulțumit de evoluția sportivilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție.

Țin să îi felicit pe pugiliștii din cadrul secției noastre, alături de antrenorul Gheorghe Constantin,pentru rezultatele extraordinare (șase clasări pe podium), aduse atât clubului cât și orașului,prin care ne fac mândri de ei”, a transmis directorul Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, Călin Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax