Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pugilistul David Bejenaru de la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Cupa României la Box – Seniori 

Publicat

Pugilistul David Cătălin Bejenaru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Cupa României – Seniori, desfășurată în perioada 23-27 martie 2022 la Piatra Neamț.

Boxerul David Cătălin Bejenaru (23 de ani, originar din Alba Iulia) a câștigat meciul din semifinale încă din prima repriză, după ce adversarul său a fost numărat de 3 ori de arbitru în urma loviturilor primite.

În meciul din finală, sportivul nostru a avut o prestație foarte bună și chiar a reușit să își pună la pământ adversarul, în a doua repriză, după ce în prima a luptat foarte bine. Competitorul său a câștigat, însă, meciul la puncte (3-2) prin decizie a arbitrilor. Astfel, pugilistul nostru a obținut medalia de argint în cel mai frumos și disputat meci al competiției.

Boxerul David Cătălin Bejenaru este pregătit de către antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

Următoarea competiție pentru secția de box, a CS Unirea Alba Iulia, va fi Centura de Aur de la Târgu Mureș (la care va participa pugilistul Bejenaru), în perioada 4-9 aprilie (și care va fi transmisă pe pagina de Facebook a Federației Române de Box).

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor antrenorilor și sportivilor participanți!

CS Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitate obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 31.03.2022 at 11:48

    Bravo măi băiatule ! Singurul antrenor serios şi dedicat din Alba care mai scoate campioni. Bravo şi lui !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax