Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Punct de lucru deschis oficial la Câmpeni pentru permise auto și înmatriculări. Ce servicii oferă locuitorilor din Apuseni

Publicat

Punct de lucru definitiv la Câmpeni pentru permise auto și înmatriculări. La Câmpeni a fost inaugurat marți, 14 mai, Centrul Local Suplimentar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba.

Punctul de lucru deservește circa 60.000 de locuitori din Apuseni, care nu mai sunt astfel nevoiți să vină cu documentele până la Alba Iulia.

Centrul funcționează în sediul Poliției Orașului Câmpeni.

La Câmpeni funcționa din octombrie 2020 un ghișeu de Înmatriculări la care locuitorii din zonă puteau aduce dosarele, marțea și joia, iar acestea erau procesate la Alba Iulia.

În noiembrie 2023, prefectul de Alba, Nicolae Albu, anunța că punctul de Înmatriculări la Câmpeni primise aviz de funcționare definitivă.

Punct de lucru definitiv la Câmpeni pentru permise auto și înmatriculări. Servicii

La sediul secundar din localitatea Câmpeni se vor desfășura activități de înmatriculări, transcrieri, radieri sau autorizări provizorii în circulație a autovehiculelor.

De asemenea, se pot face preschimbări  de permise de conducere a căror valabilitate administrativă a expirat, furate, pierdute sau deteriorate. Toate acestea sunt realizate pe loc.

Tot aici candidații se vor putea planifica la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul central din municipiul Alba Iulia.

”Populația din zona Munților Apuseni care beneficiază de serviciile punctului secundar de lucru este de circa 60.000 de locuitori, un procent de aproximativ 16% din populația județului Alba. Județul Alba se întinde pe o suprafață de 6.242 kilometri pătrați din care zona Munților Apuseni reprezintă 2264 kilometri pătrați, un procent de 36,27 % din suprafața județului.

Având în vedere distanțele mari (Alba Iulia-Câmpeni 80 km, Alba Iulia-Ocoliș 97 km sau Alba Iulia-Arieșeni 125 km), operaționalizarea acestui Centru Local Suplimentar este necesară și vine în sprijinul populației din zonă, care nu va mai fi nevoită să se deplaseze în municipiul reședință de județ”, precizează prefectul Nicolae Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax