Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: RADARE pe drumurile din Alba. Poliţiştii au amendat aproape 100 de şoferi într-o singură zi. Unul dintre ei a rămas şi fără permis

Publicat

politie

masina politie Poliţiştii rutieri din Alba acţionează în weekend cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate vitezei excesive. Sunt vizate principalele artere rutiere ale judeţului, în special drumurile naţionale. Vineri, aproape 100 de şoferi au fost amendaţi pentru viteză, unul dintre ei rămânând şi fără permis.

Având în vedere creşterea valorilor de trafic din perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, în perioada 18- 20 decembrie 2015, poliţiştii rutieri din Alba, acţionează, cu efective suplimentare, pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, transmite IPJ Alba.

11 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba sunt folosite la capacitate maximă, în locurile în care există risc de producere a accidentelor rutiere din cauza vitezei excesive şi în special pe DN 1, DN 74, DN 75 şi DN 67 C, drumuri pe care se aşteaptă creşterea semnificativă a valorilor de trafic.

actiune poliita În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au depistat şi sancţionat contravenţional 97 de conducători auto ce nu au respectat normele legale privind viteza de circulaţie pe drumurile publice. Unul dintre aceștia a fost depistat conducând cu o viteză mai mare cu 50 de kilometri la oră decât limita maximă admisă, motiv pentru care, complementar sancţiunii aplicate i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să conducă preventiv şi reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice din ţara noastră.

 

 

radar imagine 1 Amplasarea radarelor în perioada 19-20 decembrie 2015

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax