Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO: Radu Roșianu, confirmat președinte al PDL Cugir. Vezi noua componență a organizației locale

Publicat

Cei 86 de delegați la Conferința Orășenească a Consiliului de Coordonare Local al filialei Partidului Democrat Liberal Cugir l-au reales vineri pe Radu Roșianu în funcția de președinte al organizației locale cugirene. Acesta a fost, de altfel, singurul candidat pentru un nou mandat, iar în cadrul conferinței a fost aleasă și noua structură de conducere.

Radu Roșianu a fost reales președinte al filialei PDL Cugir cu un număr de 85 de voturi. Acesta va ocupa această poziție de conducere pentru următorii 2 ani. Cei care au luat cuvântul în plenul conferinței au îndemnat la unitate, coeziune,mai mult curaj și apropierea mai mare de nevoile cetățenilor.

Au vorbit, printre alții, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care a amintit că orașul are multe probleme și acestea nu mai suportă întârziere: „Orașul arată cum vreți dumneavoastră, cetățenii, să arate. Un oraș cu foarte multe probleme, care au fost moștenite. Lucrurile trebuie începute de mâine, după aceste alegeri. Dacă vreți să fie bine pentru voi și pentru oraș. Încrederea oamenilor în noi trebuie să pornească de la voi și asta prin întrebările: ce faceți?, cum faceți? ce vreți să faceți? Cel care va prelua conducerea partidului trebuie să posede disponibilitate financiară să susțină partidul.”

Liderul PDL Alba și-a încheiat discursul cu un îndemn pentru noul birou ales: „Aveți mai mult curaj!”.

A urmat la discurs prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, care a trasat noii conduceri a partidului cugirean obiectivele pe care conducerea de la centru le așteaptă în viitor  de la  organizația locală cugireană:

„Echipa trebuie să desemneze candidații pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Cugir pentru viitoarele alegeri locale până în toamna acestui an. Dacă credeți acest oraș este administrat bine în comparație cu alte orașe din județul Alba, vă înșelați. Eu am un în minte un portret robot a candidatului ideal pentru funcția de primar: să fie tânăr. Biroul nou format trebuie să fie energic, acesta să intre de mâine în lucru pentru cugireni. Tot acesta trebuie să caute și candidatul pentru viitoarea funcție de primar al orașului Cugir. Respectați-i pe cugireni și ei o sa vă voteze.”

Deputatul Alexandru Pereș le-a cerut în discursul său PDL-iștilor cugireni reclădirea partidului de la zero iar după această renaștere, organizația să se lupte pentru câștigarea celor două obiective principale pe linie de partid care trebuie îndeplinite la viitoarele alegeri: câștigarea primăriei orașului Cugir și implicit a Consiliului Local Cugir: „Organizația din oraș trebuie reclădită pe temelii solide. Trebuie să ne luptăm pentru recâștigarea Primăriei Orașului Cugir și a Consiliului Local Cugir pe care le-am pierdut la alegeriile precedente.”

Noul președinte al filialei PDL Cugir le-a cerut și el colegilor săi din partid unitate: „Ne trebuie unitate mai mare între noi, dacă nu vom da dovadă de acest lucru adversarii noștri politici vor specula acest lucru. Disensiunile care au avut loc timp de 2 ani încoace în partidul nostru trebuie să se încheie și să înceteze.”

Organizația Partidului Democrat Liberal Cugir numără în rândurile sale 428 de membri.

A fost ales și Biroul Permanent al organizației PDL Cugir formați din următorii: Sorin Moldovan – secretar general, Marin Morariu și Paul Kiș – prim-vicepreședinți, Maria Baldovin, Cătălin Comșa, Camelia Dumitrean, Emil Mateescu, Horea Suciu, Nicolae Truță, Aurel Voicu – vicepreședinți; Vasile Botezan, Viorica Ciortea, Ciprian Guțoiu, Dragoș Lupșa, Maria Lupșe, Laurențiu Mureșan, Claudiu Pușcaș, Traian Sandru, Alexandru Szilaghi, Liviu Vlasea – secretari.

Din rândurile oficialităților județene ale Partidului Democrat Liberal au participat: președintele PDL Alba și totodată primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele CJ Alba și totodată prim-vicepreședintele al PDL Alba, Ion Dumitrel, secretarul general adjunct al PDL Alba, Marius Hațegan, senatorul PDL Alexandru Pereș, deputatul PDL Clement Negruț și Sorin Bumb, vicepreședintele PDL Alba.

Sorin GIURCA

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax