Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Rampe și piste pentru role și biciclete în Cetatea Alba Carolina. Vezi cum va arăta skatepark-ul

Publicat

După mai multe luni de când ar fi trebuit să fie gata, skatepark-ul din Alba Iulia a prins contur cel puțin pe hârtie. Acesta urmează să fie amenajat în zona traseului de nord al Cetății Alba Carolina, lângă terenurile de tenis. Potrivit declarațiilor de anul trecut ale primarului Mircea Hava, proiectul s-a împotmolit în prima fază în avizele de la ministere, fiind vorba despre o zonă istorică, însă în prezent acesta este realizat și așteaptă să fie pus în practică.

„Pentru skatepark, proiectul este făcut. Ar fi vorba despre o investiție de maxim 150.000 euro, pentru toate jucăriile alea, dacă vrem să punem acolo ceva ca lumea. Dacă vrem să ne grăbim, atunci îl facem de 75.000 de euro. O să țină cam un an și jumătate după care o să ne uităm la el. Dacă îl începem în primăvară, îl terminăm în toamnă”, a declarat primarul Mircea Hava în luna decembrie, pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax