Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: RAZIE a Poliției Alba pe Transalpina. Comercianții ambulanți, amendați cu aproape 40.000 de lei și marfă confiscată

Publicat

Comercianții ambulanți de pe Transalpina – zona barajelor de la Tău și Oașa au fost verificați și sancționați în weekend de polițiștii de investigare a criminalității economice din Alba. Au fost aplicate amenzi în valoare de 37.000 de lei și au fost confiscate mărfuri și sume de bani.

Potrivit IPJ Alba, vineri și duminică, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii de rutieră și de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au verificat comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în zonele barajelor Tău și Oașa, pe marginea Drumului Național 67 C.

Vineri, 30 august, au fost controlați 16 comercianți (11 persoane fizice și 5 persoane juridice) cu privire la modul în care respectă legislația privind faptele de comerț. În urma controalelor, polițiștii au constatat 16 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

Controalele au continuat duminică, 1 septembrie, când au fost depistați 5 comercianții care desfășurau acte de comerț, cu încălcarea prevederilor legale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 37.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 3.080 lei și suma de 6.051 lei provenită din fapte de comerț ilicit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax