Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: RAZIE a Poliţiei, la Cugir. Doi tineri reţinuţi pentru scandal, amenzi de aproape 30.000 de lei şi mai mulţi autori de infracţiuni, indentificaţi

Publicat

actiune politia

actiune politie jandarmi Seria acţiunilor cu efective suplimentare, organizate de IPJ Alba, ce au ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor, a continuat la Cugir. Miercuri, 27 septembrie, poliţiştii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale şi au identificat 7 autori de infracțiuni. Două persoane au fost reţinute.

Potrivit IPJ Alba, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Oraşului Cugir, a organizat, pe raza oraşului Cugir, o acţiune cu efective mărite la care au participat 46 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

mascati politiaAcţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

Au fost efectuate 11 controale la societăţi comerciale şi la obiective asigurate cu pază, au fost efectuate controale la depozite de material lemnos şi s-a acţionat în filtre rutiere, pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost constatate două infracțiuni, şi au fost identificate 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

actiune politia 114 Totodată, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 29.610 lei, din care 6 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, 54 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Din cele 54 de sancţiuni la regimul rutier, 42 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză. Poliţiştii au reţinut un permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

La acţiune, au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, poliţişti locali şi lucrători ai Gărzii Forestiere Alba şi ai Ocolului Silvic Cugir.

Persoanele reţinute de poliţie sunt doi tineri, unul de 27 de ani şi celălalt de 21 de ani, care vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Alături de alţi doi bărbaţi din Cugir, au provocat scandal într-o benzinărie din oraş, pe 1 septembrie, şi l-au agresat pe un bărbat de 41 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Orastie

    joi, 28.09.2017 at 18:03

    Câte realizări au polițiștii după un pumn dat în Orastie… Boxerul habar nu are de nimic ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax