Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: RAZII în 7 staţii CFR şi pe 8 trenuri de călători. Acţiune de amploare a poliţiştilor de la Serviciul Transporturi Alba

Publicat

razie trenPoliţiştii de la transporturi au desfășurat o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor ce călătoresc cu trenul şi depistarea persoanelor care comit infracțiuni sau contravenţii în gări sau pe trenurile de călători, transmite IPJ Alba. Au fost razii în 7 staţii de cale ferată din judeţ şi pe 8 trenuri de călători.

Joi, 13 octombrie, poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au efectuat o acţiune cu efective mărite, în gările din judeţul Alba precum şi pe trenurile de călători, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

17 poliţişti au acţionat în 7 staţii de cale ferată şi pe 8 trenuri de calatori, la controale participând şi inspectori ai Căilor Ferate Române.

Cu ocazia acţiunii a fost constatată o infracţiune de evaziune fiscală şi au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

tren politistiDe asemenea, au fost depistaţi 3 călători frauduloși, iar 7 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări.

Un tren a fost oprit, în linia curentă, iar împreună cu inspectori ai Căilor Ferate Române au fost verificaţi şeful de tren şi conductorul cu privire la încasările făcute, nefiind constatate abateri de natură contravenţională sau penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax