Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Răzvan Alexe a făcut show ”a la Krem” în Habitat. Finalistul de la ”Românii Au Talent” a făcut spectacol la Alba Iulia

Publicat

Răzvan Alexe, numit și Krem, a concertat la Alba Iulia în cadrul turneului ”Show a la Krem”. Însoțit de Smokie, a oferit un altfel de rap pentru cei peste 250 de oameni prezenți la eveniment. Cei doi au cântat live, iar în anumite momente artiștii și-au permis glume despre situația prin care trece România din punct de vedere politic.

Chiar dacă nu sunt renumiți pe piața muzicii, rap cei doi ”raperași” au reușit să cânte și să încânte publicul prezent, iar Smokie a fost adorat de tinerele prezente, pentru 2-3 melodii interpretate fără muzică pe fundal (acapella).

Răzvan Alexe, finalistul de la ”Românii Au Talent”, a fost modest, a stat printre petrecăreți, înainte și după ce a concertat, s-a fotografiat cu fanii și a discutat cu aceștia. Krem a purtat la Alba Iulia un tricou pe care scria ”Guvernul e sărac, să-i dăm câte o m*ie”, întrebat despre mesaj, Krem a comentat ”Pai da, guvernul e sărac și să-i dăm câte o mie”, a spus amuzat raperul.

Prețul biletelor a fost de 10 lei. La show-ul oferit de Krem și Smokie au luat parte oameni de toate vârstele.

[nggallery id=418]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax