Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Recompensă de 1.000 de euro pentru un câine pierdut la Teiuș. Este rasa lup cehoslovac și răspunde la numele Arya

Publicat

Proprietarul unui câine rasa lup cehoslovac (femelă) oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru găsirea acestuia. Câinele s-a pierdut la Teiuș. 

”S-a pierdut caine de rasä . Oferim recompensa mare !!!! Câine Lup Cehoslovac , răspunde la numele de Arya . Nu este agresiv ! Are CIP” este anunțul postat pe Facebook de Alex Munteanu.

Cățelușa Arya și stăpânul ei

Cine are informații poate suna la 0744.895.817.

”Cineva spune ca este posibil ca ea sa fie intr-o curte. Daca acesta e cazul ne asteptam ca ea sa urle la noapte si daca aude cineva un urlet ca de lup va rugam sa sunati la numarul din postare si gasirea ei va fi recompensata cu 1000€ pe loc!

Salutare! Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie, insa avem nevoie de ajutor. Aseara s-a pierdut o catelusa care seamana perfect cu un lup (rasa lup cehoslovac) cu numele Arya. Daca cineva a vazyt-o in Teius unde se zice ar fi foat aseara, va rog sa ne dati informatii. Se ofera recompensa. Multumim! 0744369929” a scris pe un grup al cetățenilor din Teiuș, un alt tânăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax