Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Record de audiență la concursul de drifturi pe zăpadă pe Arena Platoş din Păltiniş. Câştigătorii competiţiei

Publicat

drifturi partie_credit foto hila.ro

Prima ediție a concursului de drifturi pe zăpadă a adus la linia de start 19 șoferi temerari pregătiți să lase urme adânci în zăpada din parcarea complexului Arena Platoș. Concursul, desfăşurat marţi, a suscitat mare interes nu doar din partea șoferilor ci și a publicului, venit în număr foarte mare să vadă acrobațiile piloților amatori.

A fost evenimentul cu cea mai mare audiență la fața locului din istoria complexului din Păltiniș. La categoria 4×4 au urcat pe podium Laurențiu Borda, cu un Suzuki Vitara – locul III, Răzvan Matei, cu un Subaru Forester XT – locul II, iar marele câștigător al grupei a fost Eugen Grigorescu, cu un Audi A4. Câștigătorul a reușit să termine cele două tururi de circuit în 2:16:59.

drifturi pe zapada_credit foto hila.ro

Traseul a fost amenajat cu balize și a fost deschis de Sebastian Barbu, pilot profesionist, care a făcut cele două tururi de deschidere la volanul unei Dacii Logan. La clasa 2×4 cu tracțiune spate locul III a fost ocupat de Călin Sumedrea, cu un BMW F30, locul secund de Martin Freinademetz, la volanul unei mașini Toyota, iar pe primul loc a încheiat Paul Greavu, pe un BMW 318TI, care a încheiat traseul în 2:24:85.

„Dorim să mulțumim pentru tot sprijinul acordat în organizarea acestei competiții inedite Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Poliției și Jandarmeriei care ne-au oferit întreg suportul pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente. Ne bucură interesul provocat de această competiție și sperăm ca edițiile următoare să se bucure de un și mai mare succes”, spune Radu Lungu, organizatorul de competiții al complexului Arena Platoș Păltiniș.

Ultima clasă din concurs, clasa 2×4 cu tracțiune pe față a fost câștigată de Andy Fazekas, la volanul unui Audi 100, urmat de Cristian Vinesar pe un VW Golf 5 urmat de Istvan Zarug, pe un Renault Megane DCI. Câștigătorul a reușit să termine traseul în 2:32:94.

sursa foto: Facebook (Arena Platoş Păltiniş – credit foto hila.ro)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax