Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Relaxare la grătare şi plimbări în aer liber pe dealul Mamut. Cum au petrecut albaiulienii ultima zi din minivacanţa de Paşti

Publicat

DSC_0059 Ultima zi din minivacanţa de Paşti a fost cu soare şi vreme frumoasă la Alba Iulia, prilej pentru cei care au vrut să se relaxeze la un grătar în aer liber să aleagă locaţia recent deschisă pe dealul Mamut, la baza de agrement. Peste 50 de persoane şi-au petrecut câteva ore la iarbă verde, în apropierea Parcului Dendrologic, care şi-a redeschis porţile, luni, pentru amatorii de plimbări în natură.

Taxa de acces la parcul dendrologic este de 1 leu pentru copii şi 2 lei pentru adulţi, în vreme ce pentru spaţiul de picnic, accesul este gratuit.

Zona de agrement situată lângă Parcul Dendrologic <Dr. Ion Vlad>, pe dealul Mamut, sunt amenajate opt locuri de grătar, iar capacitatea terasei este de aproximativ 150 de locuri.

(P)  Adidasi alergare și tricouri jogging  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Primăria a amplasat în interiorul complexului coşuri de gunoi şi toalete ecologice.

Cei care vor decide să petreacă o zi în mijlocul naturii vor trebui să aibă cărbunii pentru grătar, băuturile, dar şi apa, pentru a putea prepara mâncarea în condiţii optime.

Accesul este gratuit, între orele 9.00-21.00.

AICI, mai multe detalii.

Vă prezentăm în imagini cum au petrecut albaiulienii ziua de luni, la picnic şi la plimbare prin parcul dendrologic.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax