Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Remorca autocamionului care s-a făcut scrum pe Autostrada A1, în zona Cunța, ridicată de pe banda de urgență

Publicat

Remorca autocamionului care a ars pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Cunța, a fost ridicată duminică seara de pe banda de urgență. Astfel, începând cu ora 21:20, circulația rutieră se desfășoară normal, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Reamintim faptul că un incendiu puternic a izbucnit duminică după-amiaza, în jurul orei 14:55, pe Autostrada A1, între Sebeș și Sibiu, la km 297, în apropiere de Cunța. Focul a cuprins remorca unui autotren care transporta uleiuri de mașini.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU pe Autostrada A1, în zona Cunța. Remorca unui TIR, încărcată cu uleiuri, s-a făcut scrum

Circulația în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră și jumătate. Începând cu ora 16:30, aceasta s-a desfășurat pe banda 1 și 2.

Potrivit pompierilor, din cercetările preliminare se pare că focul ar fi pornit de la sistemul de rulare al unei roți a remorcii, unde s-a produs o defecțiune (frecare – supraîncălzire).

foto: DRDP Timișoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax