Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Remorca unui TIR înmatriculat în București răsturnată într-un șanț, pe DN1, între Oiejdea și Teiuș. S-a desprins de camion din cauza unei defecțiuni tehnice

Publicat

semiremorca sant Un accident rutier, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime omenești, s-a petrecut sâmbătă după amiaza pe DN1 între Oiejdea și Teiuș. În timp ce rula pe șosea remorca unui camion TIR s-a desprins  și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului, după ce, potrivit martorilor a rulat singură pe șosea circa 200-300 metri.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție din Teiuș, care a constat că nu au fost victime și că incidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice la mecanismul de tractare.

Camionul, care aparține unei firme de logistică internațională, care operează și în România a avut o defecțiune la sistemul de tractare, în timp ce se deplasa pe DN1, între Oiejdea și Teiuș.

Din primele informații oferite de IPJ Alba nu au fost victime, iar la fața locului unui echipaj de polițiști din Teiuș s-au deplasat, pentru verificări. Circulația în zonă nu a fost blocată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax