Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Reparații la pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia. Zonele degradate, pregătite pentru asfaltare

Publicat

În aceste zile sunt în desfășurare lucrări de reparații la pista de biciclete aflată pe Dealul Mamut din Alba Iulia, a transmis miercuri viceprimarul municipiului, Marius Filimon. 

Potrivit acestuia, cele mai multe probleme au apărut pe partea stângă a pistei, în sensul de urcare, în special datorită lăsării terenului pe anumite porțiuni.

„În prima etapă se vor freza și curăța zonele care prezintă defecțiuni și degradări. Datorită lățimii de 3 metri a pistei, aceste lucrări nu pot fi realizate cu utilaje de gabarit mare ci doar cu freze de dimensiuni mai mici. Ultima fază a lucrărilor de reparații va fi turnarea asfaltului și, dacă va fi necesară, trasarea marcajelor.

Acest obiectiv de investiții a fost finalizat în anul 2014, are o lungime de 5,441 km și este format din două componente principale: pista de biciclete cu o lățime de 3 metri și aleea pietonală având o lățime de 2 metri. A devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate zone de petrecere a timpului liber, fiind considerată cea mai spectaculoasă pistă de biciclete din România”, a scris Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax