Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Reprezentant Club Alba Off Road, pe podium la competiţia cu participare internaţională din Hunedoara

Publicat

Un reprezentant al Club Alba Off Road a ocupat primul loc în competiţia Transsylvania Trophy Romania, desfăşurată în perioada 17-23 iunie, în judeţul Hunedoara. Şi-au pus la încercare îndemânarea, pe trasee dificile de off road, zeci de piloţi şi copiloţi din ţară şi din străinătate. Jan Willem Eek (Club Alba Off Road) a câştigat locul I, în echipă cu pilotul Dorin Toma, la clasa Adventure, cu o diferenţă de peste 4 ore în clasamentul general, faţă de cei clasaţi pe locul doi.

Jan Willem Eek s-a stabilit la Alba Iulia de câţiva ani şi continuă să-şi urmeze pasiunea pentru off-road. A participat la mai multe competiţii, alături de piloţi de la Club Alba Off Road, dar şi din ţară, câştigând experienţă şi premii. Cel mai recent a fost cel la competiţia desfăşurată în iunie în judeţul Hunedoara, cu participare internaţională.

Au fost cinci zile cu trasee dificile, în care echipajele au avut de înfruntat obstacole pe teren accidentat, prin păduri şi pe dealuri, testând anduranţa maşinilor de competiţie, inclusiv în condiţii de ploaie. Echipajul Eek-Toma a preluat conducerea chiar din primele etape, trecând cu bine probe de câte 84 de kilometri. A urmat o probă super-specială pe doi kilometri „asezonaţi” cu bolovani, iar apoi alte două trasee de câte 60 km, respectiv 70 de kilometri. Jan a scăpat „ca prin urechile acului”, după ce maşina echipajului a „cules” prin parbriz creanga unui copac, în pădure.

Jan şi Dorin (Nissan Patrol) au urcat pe primul loc pe podium la clasa Adventure, după 20 de ore 5 minute şi 20 de secunde de off road în Hunedoara. A fost cel mai bun timp, după cele cinci zile de trasee, la o diferenţă (cumulat) de 4 ore şi aproximativ 28 de minute de următorii clasaţi la Adventure.

Competiţia a reunit echipaje, la clasele Adventure şi Trophy, din Israel, Bosnia, Croaţia, Ungaria, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Franţa, Suedia, Danemarca şi, desigur, România.

De la Club Alba Off Road au mai participat, la clasa Trophy, echipajul Radu Guşat/Sorin Vasinc şi pilotul Ioan Avram.

Reprezentanţii Clubului se pregătesc pentru participarea, în continuare, la etapele Campionatului Naţional de Off Road din România. Următoarea competiţie este ArcFest de la Orăştie, în perioada 12-15 iulie, la care sunt înscrise deja 40 de echipaje.

Vezi şi FOTO: Echipaje de la Club Alba Off Road, pe primele locuri la a doua etapă a Campionatului Naţional 2018

În seria competiţiilor de off road pregătite în acest an se înscrie şi Cupa Alba Off Road, ce se va desfăşura în perioada 30 august-2 septembrie, la Luncile Prigoanei. Este organizată de Club Alba Off Road.

sursa foto-video: Facebook (Transsylvania Trophy Romania şi participanţi)

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax