Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Reprezentantul Jandarmeriei Alba, pe Locul III la Campionatul de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne

Publicat

DSC_0851 Reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba,  plutonier adjutant şef Emanoil Opriţa, s-a clasat pe locul III la etapa finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 16 – 19 iunie.

Aproximativ 100 de sportivi, angajaţi ai structurilor centrale şi teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, s-au întrecut în abilităţi sportive la tenis de câmp.

Din partea Jandarmeriei Alba a participat plutonierul adjutant şef Emanoil Opriţa, care, după ce a disputat 8 meciuri la categoria de vârstă 40 +, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Subofiţerul este în vârstă de 53 de ani şi a reuşit să-şi surclaseze adversarii, deşi aceştia erau mult mai tineri, uneori chiar şi cu 10 ani. Este angajat al Jandarmeriei Alba din anul 2007 şi activează într-o structură operativă a instituţiei, respectiv la Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil.

Tenisul de câmp este o mare pasiune a acestuia şi de-a lungul timpului a participat la mai multe competiţii, locale şi naţionale, de fiecare dată clasându-se între primii trei, fiind un exemplu mobilizator pentru generaţia tânără.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax