Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Restricții de circulație pe trei străzi din municipiul Aiud. Se execută lucrări de asfaltare

Publicat

lucrari asfaltare restrictii strada aiud

Traficul va fi restricționat, pentru 24 de ore, pe trei străzi circulate din municipiul Aiud. Se vor efectua lucrări de asfaltare.

Traficul rutier va fi restricționat pe trei străzi din municipiul Aiud, începând de vineri, 3 noiembrie, de la ora 10.00. Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Aiud, restricțiile sunt impuse pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare.

”Constructorul care lucrează la modernizarea străzilor Avram Iancu, Moților și Abrudului ne-a informat că accesul autoturismelor spre strada Moților dinspre străzile Gorunului și Cetății va fi restricționat, timp de 24 de ore, începând de vineri, 3 noiembrie 2023, ora 10:00.

De asemenea, accesul autoturismelor spre strada Moților dinspre strada Păltiniș va fi restricționat timp de 24 de ore, începând de sâmbătă, de la ora 08:00.

”Aceste restricții sunt necesare pentru a putea fi executate lucrările de turnare a stratului stabilizat”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax