Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Reunire în opt jucătoare pentru echipa de baschet CS Universitatea Alba Iulia. Vezi cine a participat la primul antrenament

Publicat

Prim-divizionara CS Universitatea Alba Iulia s-a reunit, miercuri, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918”. La primul antrenament din 2012 au participat șapte jucătoare, Ancuța Stoenescu asistând doar la pregătirea colegelor.

Oana Precup, Cristina Grama, Corina Ceaușu,  Luminița Manta, Eniko Tarța, Bianca Voica și Carmen Negru au  luat parte la prima ședință de pregătire din acest  an a echipei de pe locul doi din Divizia A la baschet feminin. De la antrenament au lipsit stranierele echipei, dar și Elena Dincă (învoită).

Tomas Bilek a venit  însoțit la antrenament de un buldog francez, nu pentru a le speria pe fete, ci pentru a le amuza, întrucât patrupedul s-a dovedit a fi prietenos.

Celelalte componente ale echipei vor sosi vineri, în vreme ce Becca Tobin va veni sâmbătă, iar  Elena Dincă va ajunge joi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax