Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Revederea promoției 1984. Eveniment emoționant în viața Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

FOTO: Revederea promoției 1984. Eveniment emoționant în viața Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

La eveniment au participat foști elevi și profesori, unii veniți de la distanțe foarte mari.

Reprezentanții instituției au postat pe contul de Facebook o serie de fotografii de la eveniment, realizate de doi elevi.

Revederea promoției 1984

 

”Revederea cu colegii şi dascălii alături de care ai trăit adolescenţa, te-ai maturizat şi ai făcut primii paşi spre cariera militară este întotdeauna un moment emoţionant.

Pentru absolvenții Promoției 1984 ziua de sâmbătă a fost momentul în care au sărbătorit împlinirea a 40 de ani de la absolvirea liceului militar.

Gazdă le-a fost, colegul de promoţie, comandantul Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, colonel Marcel Domşa.

Absolvenţii au depănat amintiri, au vorbit despre activitatea personală și profesională pe care au avut–o după absolvire, iar elevii sergent Vlad Linţă şi Alexandra Bacria i-au încântat cu un mini recital de muzică.

Cei prezenţi la întâlnirea aniversară au poposit apoi în fața tabloului de promoție și în sălile de clasă în care au studiat, unde s-a citit din nou catalogul”.

Foto: elev Iustin Nicolescu și elev fruntaș Andrea Buontempo

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax