Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: REVELION în ALBA IULIA. Petrecere de partid tradițională la Mercur, ”prohibiție ca-n anii 20” la Stage

Publicat

DSC_0098 Albaiulienii au dat liber distracţiei în noaptea dintre ani, de Revelion 2015. Fie că au ales petrecerea inspirată de pe vremea prohibiţiei, cu domnişoare şi doamne în rochii cu paiete şi pene, în stilul anilor 20 din Club Stage ori chefuri „cu ştaif” la restaurant, aceştia au lăsat grijile deoparte şi s-au bucurat de atmosfera destinsă de Anul Nou.

În cel mai mare club din Alba Iulia, la Stage, a fost petrecere cu dresscode în stilul anilor 1920. Oameni frumoşi şi dichisiţi au petrecut până în zori la „Prohibition Party”. Ținute cu paiete, dantele, pene și culori diafane pentru doamne și domnișoare și ținutele sobre ale domnilor au colorat atmosfera unei petreceri reușite în noaptea dintre ani.

Celelalte „condimente” ale show-ului au fost muzica bună, băutura, bufetul suedez şi buna dispoziţie. Vedeţi în galeria foto de mai jos cum s-a distrat lumea la Stage de Revelion.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

La capitolul petrecerilor „cu ştaif”, de data aceasta la restaurant, la „Mercur”, în Alba Iulia, s-au adunat politicieni şi alţi reprezentanţi din comunitate. Au petrecut noaptea dintre ani, alături de prieteni şi familie, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, primarul Mircea Hava, Ionuţ Fulea, Ştefan Bardan, Dorin Nistor şi alţii.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: REVELION 2015 în Alba Iulia. Sute de oameni au sărbătorit ANUL NOU în Piaţa Cetăţii, cu focuri de artificii şi bucurie

La Vila Elisabeta, un grup de 60 de persoane din Vatra Dornei, „clienţi fideli” ai localului, au făcut o petrecere pe cinste, cu muzică şi atmosferă pe placul lor. Oamenii aleg această locaţie de 6 ani consecutiv, semn că preferă Cealaltă Capitală.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax