Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Rezultate bune pentru luptătorii de taekwondo ai clubului CS Unirea Alba Iulia. Pe ce locuri s-au clasat la două campionate

Publicat

Sportivii clubului CS Unirea Alba Iulia au participat în data de 24 septembrie, la două competiții naționale, de taekwondo, evenimente sportive desfășurate la Odorheiu Secuiesc. 

Este vorba despre Campionatul Național de Tineret și Turneul Republican de tineret.

Meciurile în ambele competiții au fost foarte puternice, deoarece au venit sportivi de la toate cluburile din țară. Au pășit pe suprafața de luptă tineri sportivi care au aruncat în luptă cele mai bune lovituri, a explicat pentru alba24.ro, Alin Moldovan, antrenor de taekwondo.

În urma unor meciuri grele, sportivii din Alba au reușit să obțină clasări pe podium, dar au avut și parte de înfrângeri.

Mai exact, Mario Gâlea a pierdut meciul pentru medalie, Alexandru Fara a obținut titlul de Vicecampion Național, în luptele din cadrul Campionatului Național de tineret.

La Campionatul republican, au luptat Natalia Ghenescu, sportivă care s-a clasat pe primul loc și Miruna Boloage, care s-a clasat pe locul secund.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax