Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Ritmurile copilăriei”. Festival-concurs cu copii din mai multe judeţe la Alba Iulia. Muzică folk, uşoară şi dans modern

Publicat

DAN_4293 Veselie, muzică şi dans au fost ingredientele principale ale festivalului “Ritmurile copilăriei” ajuns la a IX-a ediţie în 2014. Joi după-amiaza, la Alba Mall, trupe de copii din Alba și alte cinci județe s-au întrecut într-un spectacol-concurs cu public.

Pe scena din complexul comercial din Alba Iulia au urcat copii care au interpretat piese folk şi de muzică uşoară, dar şi formaţii de dans modern şi contemporan din judeţele Alba, Sibiu, Vâlcea, Bistriţa-Năsăud.

Au evoluat soliştii folk din Alba – Mara Cîrlea, Mario Hârceagă, Miruna Coman, Karla Dăian, Şerban Gosa, Ruben Hanţ din Sibiu, Grupul For Folk” Sibiu, Grupul folk “Cale Liberă” Vâlcea; soliştii de muzică uşoară din Alba – Antonia Brădescu, Andreea Cioabă; din Sibiu – Sandra Câmpurean, Dominique Simionescu, Eveline Buta, Ioana Bumbuc, Paula Lupean, Cătălina Dumitrean şi alţi copii din Ocna Mureş şi judeţul Vâlcea.

De asemenea, au făcut spectacol trupele de dans modern Chirilă Alba, “Meteor Bistriţa, “Aripi Sibiu, Panterele negre” Cugir, dar şi o demonstraţie de taekwondo a unei trupe din Ocna Mureş.

Evoluţia copiilor a fost jurizată de specialişti de la Palatul Copiilor Alba Iulia şi de la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia.

Acest spectacol este inclus în calendarul activităţilor extraşcolare al Ministerului Educaţiei Naţionale, fiind o iniţiativă a Palatului Copiilor din Alba Iulia şi fiind realizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate