Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Rock în Piața Cetății cu Holograf și trei trupe albaiuliene. Mii de oameni au cântat împreună cu Dan Bittman

Publicat

YouTube video

Câteva mii de oameni s-au strâns vineri seară în Piața Cetății din Alba Iulia, pentru a asista la concertul Holograf, deschis de trupele albaiuliene Zadar, Bohemian Groove și Poarta 3. După Ritualul Focului Sacru, închinat zeiței Demeter pentru deschiderea Festivalului Roman Apulum, mulțimea s-a apropiat de scenă și a început „petrecerea”, în stil rock.

Concertul Holograf, Zadar, Bohemian Groove și Poarta 3 era programat inițial, pentru sâmbăta trecută, la Festivalul Cetăților Dacice de la Cricău, însă vremea nefavorabilă i-a determinat pe organizatori să îl amâne cu câteva zile. Bucuria publicului a fost însă neafectată, căci oamenii i-au primit pe artiști cu entuziasm și au profitat de ocazie pentru a petrece o seară plină de energie și distracție.

Cu piesele lor cunoscute și îndrăgite de fani, Holograf au reușit să facă mii de glasuri să cânte alături de ei „Și băieții plâng câteodată”, „Vine o zi”, „Ți-am dat un inel” și multe alte piese din playlist-ul concertului.

Sâmbătă și duminică, Cetatea din Alba Iulia va fi spațiul de desfășurare a Festivalului Roman Apulum, dar și a Festivalului Fanfarelor.

Vedeți mai jos câteva imagini de la concert:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: FOTO-VIDEO: „Flamma”, Ritualul zeiței Demeter a deschis oficial prima ediție a Festivalului Roman Apulum de la Alba Iulia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax