Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Rodica Andronescu a câştigat un nou mandat la conducerea Organizaţiei de Femei PDL Alba. Vezi componenţa Biroului Permanent Judeţean

Publicat

Reprezentantele Organizaţiei de Femei PDL Alba au votat, miercuri, componenţa Biroului Permanent Judeţean. În urma voturilor exprimate, prof. Rodica Andronescu rămâne în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Îşi mai păstrează funcţiile în cadrul biroului şi prim-vicepreşedinţii, Mirela Ţendea şi Daniela Secară. De asemenea au mai fost aleşi 10 vicepreşedinţi, 14 secretari executivi, un secretar general, 2 secretari generali adjuncţi, un trezorier şi un preşedinte al Comisiei Judeţene de Etică şi Litigii.

Cu un număr de 277 de voturi şi unul împotrivă, prof. Rodica Andronescu va conduce în continuare alături de celelalte membre ale Biroului Permanent Judeţean, femeile din cadrul organizaţiei PDL Alba. Mandatele de vicepreşedinţi ai Biroului Permanent Judeţean al OF PDL Alba rămân la Mirela Ţendea (267 voturi) şi Daniela Secară (270 voturi).

La eveniment au mai participat preşedintele PDL Alba, primarul Mircea Hava, prim-vicepreşedintele PDL, Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, secretarul general PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş, reprezentanta din Alba în cadrul Organizaţiei de Femei PDL şi consilier local PDL la Aiud, Oana Badea, administratorul judeţului Alba, Sorin Bumb, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu, primari şi foşti primari PDL, consilieri locali şi judeţeni.

Două reprezentante OF PDL Alba au fost premiate de preşedintele PDL Alba, Mircea Hava şi prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel pentru activitatea depusă în cadrul organizaţiei, fiind şi cele mai în vârstă membre: Elisabeta Avram, 73 de ani şi Floare Haplea, 75 de ani.

Pentru alegerile biroului judeţean au fost convocate un număr de 310 de delegate, din toate oraşele şi comunele judeţului Alba.

Prezent în sală, Mircea Hava le-a spus femeilor au demonstrat că sunt mai bine organizate decât bărbaţii. Din cauza plecărilor din partid a unor membri, preşedintele PDL Alba a spus că „după alegerile BPJ cine doreşte să rămână cu noi este foarte bine primit, cei care au probleme indiferent de natura lor să îşi caute altă zonă în care să activeze. Odată şi odată trebuie să ne curăţăm. Urmează să rămânem cum vă văd pe dumneavoastră, mulţi şi uniţi”.

Ion Dumitrel a precizat şi el că este pentru prima dată când Organizaţia de Femei are un număr atât de mare de membre şi le consideră o bază solidă a PDL Alba.

Secretarul general Alexandru Pereş a spus că îşi doreşte ca partidul să rămână unit şi să fie format din cât mai mulţi membri, ca acum aproape 19 ani, când a luat fiinţă PDL Alba.

Potrivit preşedintelui OF PDL Alba, prof. Rodica Andronescu, în PDL Alba 50% din membrii organizaţiei politice sunt femei.

Înainte de voturi, Oana Badea le-a transmis colegelor să nu candideze una împotriva alteia, pentru că trebuie să împartă puterea.

În judeţul Alba, din cele 78 de primării, 45 au ca edili membri PDL, iar din acest total trei funcţii de primar şi 3 de viceprimar sunt ocupate de femei. În cadrul consiliilor locale, PDL Alba are un număr de 26 de femei.

În urma voturilor, Biroul Permanent Judeţean al OF PDL Alba este format din:

Preşedinte: Rodica Andronescu

Prim – vicepreşedinţi: Daniela Secară şi Mirela Ţendea

Secretar general: Simona Ceteraş (a ocupat funcţia şi în mandatul trecut)

Secretar general adjunct: Simina Trif (viceprimar Almaşu Mare) şi Cornela Ţăran Baba

Vicepreşedinţi: Gabriela Gâlea

Lenuţa Bubur (primar Crăciunelu de Jos)

Lenuţa Aldea (primar Cergău)

Camelia Dumitrean

Livia Mureşan (viceprimar Blaj)

Cristina Fenişer

Elena Balea

Lucia Conţan

Maria Oneţiu

Camelia Iancu

Secretari Executivi: Corina Melania Bedelean (a ocupat funcţia şi în mandatul trecut)

Elena Marcela Nicoară

Mariana Hada

Elena Maria Balosin

Monica Florea

Cristina Lenuţ

Mirela Mocan

Adriana Georgeta Raţiu Bălău

Dănuţa Periat

Adela Adam

Simona Corcheş

Mariana Oprişa

Raluca Damian

Olimpia Rusu

Trezorier: Adriana Truţă

Preşedinte CJEL: Otilia Barabaş.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alexandra

    joi, 13.03.2014 at 12:42

    mai dute la pensie si lasa o fata mai tanara, ca ai stat destul la sefimea pardidului si in afara de mandrie se fala nu ai aratat nimic.Pana la urma te-ai plimbat destul prin tari straine pe banii europeni iar ca sa arati rautate si severitate pe care o ai, nu are nimeni nevoie. Oricum d-na nu esti decat o simpla profesoare de franceza, de ce te tii asa de buna si te dai asa de mare????
    Du te la pensie si mai lasane in pace, tara asta are nevoie de oameni tineri nu de babe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax