Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: România, reprezentată de echipa de baschet feminin din Alba Iulia la Jocurile Europene Universitare din Croația

Publicat

DSC_0026 Echipa de baschet a universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se pregătește să reprezinte România la Campionatele Europene de baschet feminin și 3×3 care vor avea loc începând cu data de 10 iulie în Croația.

„Anul acesta, Jocurile Europene universitare vor avea loc în Croația. În urma câștigării Campionatelor Naționale de baschet, atât 5×5 în sală, cât și a competiției de baschet 3×3, vom reprezenta România, sper eu, tot la fel de bine, sau mai bine decât anul trecut în elita baschetului universitar european”, a declarat antrenorul Sorin Șimon, vineri, într-o conferinţă de presă la UAB.

La competiția de 3×3 vor participa 13 echipe din Turcia, Serbia, Franța, Ungaria, Portugalia, Rusia, Slovenia, Croația, Lituania dar și altele, iar în competiția de 5×5 vor intra în competiție 16 echipe, printre care reprezentante din Croația, Franța, Germania, Italia, Polonia, Ungaria, Lituania, Portugalia, Rusia, Turcia.

Turneele vor avea loc în Croația în perioada 10-18 iulie (5×5), iar după două zile, perioada 20-26 iulie cea de 3×3.

„Dorința mea ce mai mare este ca anul acesta să ne clasăm, dacă nu pe podium, în competiția de 5, pe un loc onorabil. Cred că în cea de 3×3 putem să reedităm succesul de anul trecut”, a mai precizat Sorin Șimon.

Lotul jucătoarelor de la UAB care vor reprezenta România la aceste competiţii le reuneşte pe următoarele studente: Iulia Adina Taltabeţ, Sonia Ursu, Maria Daraban, Bianca Ioana Voica, Dora Denisa Ardelean, Marta Fodor, Andreea Daniela Enache, Alina Mihaela Chivu, Andreea Beldian, Elisabeta Pavel. Vor fi însoţite de antrenorul Constantin Grigore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax